mandag den 13. februar 2017

Mere blæk i mine arme

Den 9. januar fik jeg to tatoveringer mere til samlingen! De er helet efterhånden, og jeg tænkte at det derfor snart var på tide at få dem vist frem her - de har allerede været lidt i spotlightet på min Instagram, men jeg synes også de skulle vises frem her på bloggen.

Læs også: Min nye tatovering

Løven på skulderen
Hvorfor? Jeg har altid syntes at løve/ulve/tigre tatoveringer er møg cool, og jeg følte lidt at jeg trængte til en ordentlig "statement"-tus, for at bryde al den tekst og de lidt mere "femi" tatoveringer jeg har - og ja, så biksede min tatovør op med den her, og jeg syntes den var vildt lækker!
Hvor lang tid tog den? En god 1 1/2 time, men tiden gik overraskende hurtigt
Hvor ondt gjorde den? Selve outlinet var en 2/10 - mens skyggerne nærmere var 5/10. Jeg synes overhovedet ikke at smerten var slem; i starten var jeg faktisk tæt på at tage en lille lur, fordi jeg ikke havde fået noget ordentlig søvn (og det var klokken 8 en lørdag morgen den blev lavet) Armen var dog godt øm efter de første 45 minutter, men det var bestemt til at overkomme

Citat på indersiden af overarmen
Hvorfor? Jeg så dette citat for et års tid siden, og vidste at jeg bare skulle have det på min krop på et eller andet tidspunkt! Det er en lille minde-tatovering til min far, som desværre døde da jeg var blot halvandet år gammel
Hvor lang tid tog den? Omkring 15 minutter
Hvor ondt gjorde den? 8/10 - den var heldigvis hurtigt overstået, men næsten lige så slem som den jeg fik på ribbenene tilbage i november, av av


I går fejrede jeg min mors fødselsdag med hele min familie, og det var super hyggeligt - og hey, så er der også lige kage til de næste par dage, what's not to like about that? Og faktisk skal min veninde og jeg også ind og have lavet en lille tatovering i morgen (sorry mom) og jeg glæder mig helt vildt! Tatoveringer er virkelig som et drug, det er uendeligt svært at stoppe, når man er begyndt!

Har I nogen tatoveringer?

16 kommentarer:

 1. Ja til løven - sejeste dyr ever :D
  Teksten på armen synes jeg er noget så smuk! Bliver helt rørt over den.
  Jeg har selv tre tatoveringer - alle i hvid farve. Den sidste jeg fik var en svale på mine ribben og jeg overvejer lidt at få tre mere, hvor de så skulle symbolisere mine fire bedsteforældre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det lyder også vildt fint! Og mange tak <3

   Slet
 2. Wauw! Den sidste er så smuk på alle punkter !❤
  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 3. Det er nogle virkelig fine tatoveringer. Fed beskrivelse af dem!
  Er ret vild med skriften til den tatovering om din far, og så er den ret sød.

  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Du kan da blive ved! :-) Men hvor er de bare fede, virkelig. Ville ønske, jeg havde modet til at sige; nu skal jeg have den! Og så bare gå ned og få det ordnet :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet