fredag den 10. februar 2017

Hvad lyttede jeg mest til i 2016?

Most listened to
2017 har indtil videre ikke været problemfrit, men jeg tager en dag ad gangen. Det hele startede lidt turbulent, da jeg droppede ud af skolen (læs mere om det her), men jeg er så småt begyndt at vænne mig til min "nye" hverdag. Jeg arbejder rigtig meget for tiden, heldigvis på et arbejde som jeg er så vildt glad for! Det er rigtig hårdt - og stressende til tider - men jeg har aldrig haft så mange skønne kollegaer, som jeg har nu, og jeg vil ikke bytte det ud med noget som helst. I går aftes kom jeg hjem fra en lille tre-dages trip til Fyn, hvor jeg har været hos en af mine gode venner, og det var lidt rart med en lille pause fra arbejdet (når det er først på måneden og vi kører med halv pris på alt, er det ikke altid lige nemt at være tjener, not gonna lie) Spotify har lavet et fint lille tilbageblik på nogen af de sange jeg har hørt allermest - og jeg vil derfor dele dem her med jer! The Weeknd og Drake er uden tvivl det der står mest af på listen - og det er også nogen af mine yndlingskunstnere.Hvad har I lyttet mest til i 2016?

2 kommentarer: