tirsdag den 17. januar 2017

Stay warm & cozy through the winter

Cozy
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her

Jeg tvivler stærkt på at det snart bliver varmt her i Danmark (desværre) og jeg er derfor på jagt efter nogen tykkere trøjer. To be honest, så har jeg faktisk ikke så mange sweatshirts eller striktrøjer - og det resulterer i at jeg hver morgen er den sygeste ispind, når jeg står og venter på min bus. Derfor har jeg fundet disse fire, fine sager fra Nelly, som jeg helt vildt godt kunne tænke mig!


Har I en favorit?

Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

8 kommentarer:

 1. Jeg er vild med hættetrøjen! :)

  SvarSlet
 2. Nummer 1 er virkelig fin!

  SvarSlet
 3. Jeg er SÅ vild med farven - den er bare en favorit hos mig lige pt. Jeg tror min yndlings af overstående er hættetrøjen <3

  // www.stylebystefanie.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert også min favorit <3

   Slet
 4. Son colores preciosos para jersey , me encantan.

  SvarSlet