tirsdag den 10. januar 2017

Real Techniques brushes

Sculpting brush her  /  Setting brush her

Jeg har forleden købt to nye makeupbørster til min samling. Jeg prøver at lade vær med at købe for meget nyt makeup, men følte at jeg godt kunne "treate" mig selv lidt. Desuden har jeg ryddet lidt ud i mine gamle makeupbørster - så er det egentlig ikke en legit undskyldning?


De er fra Real Techniques og er købt i Matas. De er vildt bløde og kvaliteten er helt i top! Selv bruger jeg dem til henholdsvis contour og highlighter - men jeg tror også setting-børsten ville være idéel til fx. pudder under øjnene eller lignende.

Hvad er jeres seneste køb?

10 kommentarer:

 1. De er så gode!

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Selvom det nok ikke er til dét du har købt sculpting børsten til, så burde du overveje at prøve den til at blende din foundation ud med (hvis du går med sådan noget :-p) ... Det gør den virkelig til UG!
  - www.couturecrash.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for tippet - det vil jeg helt sikkert teste ;)

   Slet