torsdag den 26. januar 2017

Interior wants

Homewear
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her  /  9. her

I både jule- og fødselsdagsgave fik jeg nærmest alt jeg behøver til en kommende lejlighed. No joke, så har vi et rum der er proppet med flytte-hjemmefra-sager, og jeg glæder mig så meget til jeg får mit eget sted! Jeg er helt vild med krystalglassene - selv har jeg fået de lavere versioner, og kunne bestemt også godt tænke mig disse til samlingen!


Hvad var jeres sidste køb?

Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

10 kommentarer:

 1. Jeg kunne sådan set godt bruge det hele!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. Tøjstativet er så flot!

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Lækre ønsker! Termokanden er seriøst et godt køb, har aldrig haft en termokande, der kunne formå at holde kaffen varm snart et helt døgn! :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet