lørdag den 7. januar 2017

I wanna wear #22

winter outfit
I mit hoved bliver det sommer straight efter det har været jul. Det kan man vist ikke rigtigt sige det er blevet, for hold nu op hvor er det overdrevet koldt - og nu er der endda også kommet sne. En der glæder sig til at tage bussen hver morgen? Ikke mig!

Læs også: I wanna wear #21

Om en lille times tid smutter jeg i centeret med min veninde Kaya, for at få byttet en sidste julegave. Derefter skal jeg på arbejde - og så håber jeg på at kunne få vendt min dagsrytme lidt - jeg er sleeet ikke forberedt på snart at skulle stå op klokken halv syv igen...

Hvad bruger I jeres weekend på?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

14 kommentarer:

 1. I loved the colors and the pieces! I could use everything! :)
  I follow your blog, can follow back?
  Happy day!

  missweetie.blogspot.pt

  SvarSlet
 2. Haha jeg har det lige som dig - tænker altid at foråret så begynder med det samme, så snart julen er ovre. Det er en slem skuffelse hvert år ;)
  Lækkert look!!

  www.elinetychsem.com

  SvarSlet
 3. Esta selección es ideal, esos botines me encantan.

  SvarSlet
 4. Super lækre støvler!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 5. Super lækker farvesammensætning... og ja, helt enig... lad det da bare blive forår nu!!

  SvarSlet