fredag den 13. januar 2017

5 ting du kan lave denne weekend #7

1. Lav en to-do liste
Det kan være at du har en masse og lave i den kommende uge - måske har du arrangeret et par dage hos din veninde, og du har en masse du skal pakke ned. Måske har du bare lavet lidt for mange aftaler, og har behov for at have styr på det. Eller du skal måske bare huske at få støvsuget og ryddet op. Selv er jeg utroligt dårlig til at skrive noter/i min kalender på min telefon - så enten har jeg et stykke papir liggende, ellers sender jeg SMS'er til mig selv; da jeg simpelthen bare tjekker dem oftere end mine noter, og jeg får det aldrig husket hvis jeg får det skrevet i noter.

2. Tag Instagram-værdige billeder
Nyeste køb? Drikker du en frisk smoothie eller en lækker kop latte? Er du ude og se på solnedgangen eller hygger du derhjemme med en bog under dit varme tæppe? Der er mange muligheder, og jeg elsker selv at opdatere min Instagram - tjek den gerne; frede.rikke

3. Lav fine fødselsdagskort
Kender du en der snart har fødselsdag, så er det altid super sjovt at lave et personligt fødselsdagskort. Selv laver jeg altid kort, både til jul og fødselsdag, da jeg synes det er fedt at folk kan se at man har lagt tid i det. Der kan findes en masse god inspiration på både Pinterest og WeHeartIt!

4. Eksperimentér i køkkenet
Måske med disse pandekager, denne lækre peanutbutter-dip eller sunde boller med chokolade som disse! Jeg har også en opskrift liggende på en skøn æbletærte, som er super nem at lave og bare smager fantastisk godt - den kan du finde lige her

5. Puslespil
Et med en masse brikker! Hyg dig alene eller saml familien/dine små søskende.

Har I nogen planer for weekenden?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

10 kommentarer: