onsdag den 4. januar 2017

2017

2016 har været et hektisk år. Jeg startede året med at fylde 18. Det blev fejret med min familie og min daværende kæreste Frederik, på Sticks 'n Sushi som altid - desuden startede jeg også i skole igen. I februar tog jeg med Frederik til London - og vi havde uden tvivl en fantastisk tur. I slutningen af februar/starten af marts begyndte det dog at gå rigtig skævt for vores forhold, og efter mere end halvandet år sammen, valgte vi at det skulle være slut. I maj var jeg en af de udvalgte til Danmarks største skønhedskonkurrence - Queen of Scandinavia. Det var en pissefed oplevelse, og jeg fik en god håndfuld nye veninder dér. Jeg opdagede hurtigt at skønhedskonkurrencer ikke rigtigt var noget for mig, men jeg gik derfra med en fantastisk oplevelse og et kæmpe selvtillidsboost; for hvor mange kan egentlig sige, at man lige blev udpeget som en af de 10 smukkeste piger i Danmark?

En ting som jeg egentlig ikke har nævnt herinde, er at jeg - forholdsvist hurtigt - kom i et nyt forhold efter jeg gik fra Frederik. Jeg tror egentlig bare at jeg var svag, og havde behov for at føle mig tryg igen. Vi aftalte at det ikke behøvede at blive spredt så offentligt - ikke fordi det var en hemmelighed, men nogen gange er det bare bedre, at hele verdenen ikke kender til det. Det var et forhold med riiiigtig mange udfordringer og trust-issues. Jeg skal være ærlig og indrømme, at vi begge to tog nogen dumme beslutninger, og i oktober blev det også for meget, og vi gik fra hinanden i et hårdt breakup.

Jeg havde det så forfærdeligt efterfølgende, men det skulle vise sig ikke at være slut. Jeg var på arbejde, en helt normal mandag, og skulle lukke restauranten. Klokken blev rimelig sent, omkring en 23 stykker. Jeg stod og ventede på at min mor skulle hente mig, da en flok på fire unge drenge begyndte at sige grimme ting efter mig. Jeg tog mig ikke af det, for der hvor jeg kommer fra, er det rimelig "normalt", og mit arbejde ligger heller ikke i det mest trygge område. Jeg stod blot og kiggede ned i min telefon, da jeg blev slået i jorden og fire fyre lige pludselig stod over mig. Jeg lå i en form for chok-tilstand, og kunne hverken bevæge mig eller skrige - jeg mærkede ikke engang smerte. Der var flere mennesker udenfor den aften, men ingen skænkede mig en tanke eller et blik.

Overfaldet varede måske max 3-4 minutter, men det føltes som en evighed. Flere af mine tænder var knækkede, jeg rendte rundt med et klamt og hævet blåt øje (på billederne er det ikke den værste periode) i tre uger, og så var fire af mine ribben blevet trykket. Der gik fem dage før hele episoden ligesom sank ind, og jeg havde et kæmpe breakdown, og nægtede at tage nogen steder. Jeg kunne ikke gå ud, lige så snart mørket begyndte at sætte ind, og jeg kunne ikke være alene hjemme, uden at være paranoid.

Jeg var rigtig påvirket resten af året, men har efterhånden rystet det lidt af mig. Jeg er i stand til selv at lukke restauranten, og jeg kan gå hjem fra stationen om natten - men jeg venter altid indenfor, til jeg bliver hentet. Min ekskæreste sendte et tæskehold efter mig, men jeg valgte ikke at anmelde det - in the moment frygtede jeg hvad der ellers kunne ske, hvis jeg valgte at gå til politiet. Jeg har ikke haft kontakt til ham siden, men det løber mig stadig koldt ned af ryggen, når jeg ser ham i offentligheden; hvilket er lidt umuligt at undgå, når man bor 500 meter fra hinanden.

I år 2016 er jeg også blevet intet mindre end 6 tatoveringer rigere. Og det fortsætter helt sikkert ind i det nye år - allerede den 9. januar, som en lille fødselsdagsgave til mig selv, skal jeg have lidt lækkert, nyt blæk i armen, og jeg glæder mig vildt meget! I slutningen af februar fik jeg mine to første tusser, som jeg stadig elsker vildt meget - og efterfølgende er der kommet lidt mere til. Min seneste er denne, som jeg fik i oktober - som er den største, og helt sikkert også mest smertefulde!

Den 12. januar begynder jeg igen i skole, og jeg glæder mig sådan nogenlunde. Ferie har været rigtig rart, men i længden kan man virkelig også godt kede sig - især når alle mine veninder er begyndt i skole i dag. Jeg har virkelig haft behov for en pause her på bloggen, da december var så vildt hektisk. Udover eksamener, er der generelt bare sket en masse på det personlige plan - og som alle bloggere ved, så er billeder før kl. 10 og efter kl. 16 bare umulige at tage i vinter-månederne. Jeg regner med at være stærkt tilbage nu, og der vil komme en masse regelmæssige posts fremover.

Er I kommet godt ind i det nye år?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

12 kommentarer:

 1. Du har virkelig haft et hårdt år, respekt for at du fortæller om det her på bloggen! Jeg ønsker dig alt det bedste for 2017 og jeg elsker at følge din blog. Stort kram herfra! ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Cathrine, og mange gange i lige måde!

   Slet
 2. Feliz año guapa!
  Tienes nueva seguidora.
  MUAK!

  SvarSlet
  Svar
  1. Muchas gracias! Usted también x

   Slet
 3. Wow ved slet ikke hvad jeg skal skrive! Det er ubeskrivelig urimeligt det der skete - du fortjener det bedste år nogensinde <3 Og hvor er du sej, ikke alene for at dele det, men også for at rejse dig op igen, og nægte frygten at tage over. Kæmpe respekt for dig!

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Eline <3 Håber også du får et dejligt år!

   Slet
 4. Puha sikke et år :-( Fedt du deler det med os - du er vanvittig sej!
  Håber du får et fantastisk 2017! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og 1000 gange i lige måde <3

   Slet
 5. Sikke en forfærdelig slutning på 2016 :( Så flot du deler det - kæmpe respekt herfra!
  Håber 2017 bliver et helt fantastisk år for dig :)

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet