torsdag den 3. november 2016

Min nye tatovering


I tirsdags fik jeg lidt ekstra smerte og blæk tilført til min hud, og jeg er såsåså glad for resultatet, at jeg ikke kan vente længere med at vise den frem - til trods for at den overhovedet ikke er helet endnu, og stadig gør ret ondt, hvis man rører ved den. Men den har uden tvivl været al smerten værd!


Hvorfor? Fordi jeg synes den er flot. Normalt går jeg egentlig super meget op i, at jeg godt vil have nogen betydningsfulde tatoveringer, men denne synes jeg "bare" er super smuk. Selvfølgelig har jeg tænkt længe over denne tatovering - faktisk har jeg haft et billede af den siden 2014, og jeg har siden da også vist at den skulle sidde lige præcis der, men den har som sådan ikke nogen dybere betydning for mig.
Hvor lang tid tog den? Inkl. at den skulle tegnes, tog den vel lige omkring en times tid. Desuden synes jeg at jeg var lidt cool, eftersom jeg ikke holdt nogen pauser denne gang, til trods for at den gjorde pænt nas!
Hvor ondt gjorde den? 9/10 - ja, den gjorde pisse fucking ondt, og flere gange var jeg egentlig på grænsen til at sige, at jeg ikke kunne klare mere. Aldrig har jeg prøvet en så intens smerte, men jeg ville på samme tid også bare gerne have det overstået, så jeg holdt ud (og lod det gå ud over min venindes hånd i stedet)


Jeg fik lokket min veninde Kaya med ind hos tatovøren, og jeg vil lige rose hende hurtigt for at holde ud, til trods for at jeg borede mine skarpe kløer langt ned i hendes hånd - og selvfølgelig også en tak for (lidt modvilligt) at tage 100+ billeder, som jeg bad hende om, hehe. Det er selvfølgelig Rasmus fra Tattoo Art Gallery, der endnu engang har lavet et smukt stykke arbejde på min krop - og jeg glæder mig allerede til næste gang!

Har I nogen tatoveringer?

24 kommentarer:

 1. Ej hold nu op den er fin! Kan godt forstå, at du har valgt at få den lavet. :)

  Knus!
  www.camillaoverby.dk

  SvarSlet
 2. Den er overdrevet fin, og sådan et fint sted den også er placeret! Det sted ville jeg også vælge, hvis jeg skulle have en tattoo :-)
  Tak for dine kommentarer!

  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Den er virkelig flot!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 4. Shit den er cool <3 :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 5. Årh, hvor er den smuk!

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Den er virkelig flot! Jeg har selv en der, dog knap så stor. Men det gør fanme ondt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det gør det virkelig ;)

   Slet
 7. Kæft, den er blevet fed!! :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet