søndag den 6. november 2016

I wanna wear #21

Winter outfits
Hold da op hvor er det blevet rigtig koldt, rigtig hurtigt - jeg ville satme gøre meget for, at solen lige vendte tilbage et sekund eller to. Eller det kunne i det mindste begynde at sne? Om et par timer skal jeg på arbejde, til trods for at jeg er voldsomt tømmermænds-ramt.. Igen.. Ups. Dog ville jeg ikke have noget imod at have et af disse outfits på, når det nu igen er mandag i morgen, og jeg skal ud af døren alt for tidligt.

Hvad skal I bruge den kommende uge på?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

14 kommentarer:

 1. Årh jeg elsker Dr. Martins støvlerne :D
  Jeg skal bruge den kommende uge på, at gøre en masse opgaver færdig, så jeg er klar til bebs melder sin ankomst på et eller andet givent tidspunkt <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 2. Sindssygt lækre outfits! :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 3. Outfit nr 2 er lige mig :)
  Det kunne jeg godt hoppe på.

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 4. Viiiildt lækre outfits!!! Kunne sagtens se mig selv i nr.2!!
  www.couturecrash.com

  SvarSlet