mandag den 14. november 2016

4 x varme striktrøjer

Warm winter
1. her  //  2. her  //  3. her  //  4. her

Jeg har allerede fået fyldt min vintergarderobe godt op med tykke, varme trøjer. Det er minusgrader hver morgen, når jeg smutter ud af døren og venter på bussen, og mine tynde spaghetti-toppe holder ikke meget længere. Jeg er rimelig well-known for altid at have sort tøj på; faktisk kommer der tit en kommentar i min klasse, hvis jeg har noget på der ikke er sort - og 85% af hvad der hænger på mine tøjstativer, er også blot sort. MEN jeg kunne dog godt tænke mig en fin, lys striktrøje - og derfor er de fire overstående nogen rimelig gode bud!

Har I shoppet lidt til vinter-garderoben?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

12 kommentarer:

 1. 3 og 4 er lige mig :D
  jeg går næsten ikke i andet end strik for tiden..

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 2. åhhh, de ser dejlig varme ud! ♡

  SvarSlet
 3. Nr 1 er simpelthen så fin :) Jeg har ikke selv fået shoppet så meget igen. Men jeg er også pt højgravid, så vil hellere vente til at maven er faldet lidt ned igen inden jeg køber en masse. Men så skal der altså også bare en masse striks med hjem <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet