fredag den 11. november 2016

10 ting der gør mig glad for tiden

Happy
Det er ingen hemmelighed at jeg ikke er jordens lykkeligste lige for tiden - det kan nok også fornemmes ved, at min aktivitet på bloggen ikke er så stor, som den plejer at være. Jeg arbejder 4 gange om ugen (20-25 timer) + er i skole fra 8-15 hver dag og eksamenerne starter om en måneds tid, hvilket jeg bare på ingen måde føler mig klar til! Jeg er super perfektionistisk, og vil bare have at det hele skal gå perfekt - men på samme tid ved jeg at det ikke kommer til at blive sådan, fordi jeg er så voldsomt stresset. Lige nu kæmper jeg med to advarsler og næsten 40% fravær, fordi jeg virkelig er knækket.

Mit liv er dog ikke kun lektiebomber og surt arbejde. Jeg prøver virkelig at se det hele på den positive side - for mit liv er faktisk også pænt fucking fantastisk. Derfor er der her 10 ting der gør mig skide glad lige for tiden!


1. Det er snart jul! Under en måned til vi går ind i december, og jeg glæder mig så meget! Julen har bare en helt speciel stemning over sig, og jeg elsker den. Jeg glæder mig til at lave pebernødder og spise litervis af brun sovs.

2. LUV med Tory Lanez, min current yndlings-sang, og den kører rimelig ofte på repeat for tiden!
3. Mine tatoveringer. Jeg har næsten lige fået lavet en ny, og jeg synes den er så vanvittig smuk. Jeg vågner virkelig hver morgen, og de sætter det største smil på min læber - jeg har aldrig fortrudt nogen af mine tatoveringer, og ved at jeg heller aldrig kommer til det.
4. At Ben&Jerrys lige har været på tilbud til 39 kroner! Jeps, vores fryser er fyldt op, og jeps, jeg spiser det oftere end jeg burde - men for satan, hvor er det altså også bare fantastisk lækkert!
5. Selvom skolen er så stressende, så er jeg færdig her til december, og det glæder jeg mig også meget til. Der venter selvfølgelig mere skole efter juleferien, men jeg er glad for at dette kapitel snart er overstået, og jeg kan begynde på en ny rejse.
6. Jeg har fødselsdag om to måneder - det er altså stadig lidt fedt, selvom man blot bliver 19.
7. Jeg havde den skønneste aften i går! Jeg startede ud med at tage ud og spise med min bedste veninde - for at fejre hendes fødselsdag, så havde jeg lige hooket os op med et lækkert bord og tre retters menu, hvorefter vi hostede et lille, lækkert pre-party på en af Københavns lækre natklubber! Jeg husker ikke så meget mere, men jeg ved det var en lækker aften, for mit hoved har det ikke så godt i dag.
8. Jule-udsalg.. Selvom det ikke engang er jul endnu!
9. At jeg møder klokken 12 hver fredag. Det er altså ret lækkert at have en dag om ugen, hvor man ikke behøver at stå op klokken 6 om morgenen (og det betyder også mulighed for at feste om torsdagen, hæhæ)
10. Jeg er kommet i gang med mit kørekort igen. Jeg har faktisk aldrig nævnt det herinde, men jeg har holdt en pause på to måneder - fordi jeg simpelthen bare gik helt i stå, og ikke kunne finde tid og overskud til det. Nu er jeg dog endelig kommet i gang igen, og håber på at kortet snart er i hus!

Hvad gør jer glade?

Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

12 kommentarer:

 1. Så dejligt et indlæg og skønt der er så mange ting der gør dig glad, og glæder mig virkelig også til det bliver jul og der skal jules! :). Dejligt at du er glad med et stressede skole søde :)

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Det der gør mig allermest glad er klart min familie og tætteste venner. Og hvor jeg elsker at du prøver at være så positiv som muligt, håber det kommer til at gå godt til eksamenerne <3

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig virkelig også til julen, det er simpelthen så hyggeligt! :D

  SvarSlet
 4. Godt indlæg! Det der gør mig glad for tiden, er at jeg er begyndt at træne igen så har bare fået mere overskud, som jeg ikke har haft i lang. For har også selv været i en stresset periode bare med sygdom. Men er bare blevet mere glad i det hele taget. & så glæder jeg mig selvfølgelig også til jul! :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet