onsdag den 26. oktober 2016

Tattoo inspiration

Den 1. november skal jeg ind og have lavet endnu en tatovering til min samling! Præcis tre måneder efter jeg fik lavet mine sidste to (se dem her). Ja, man bliver altså virkelig afhængig, og jeg har så mange i tankerne, som jeg gerne vil have på min krop på et eller andet tidspunkt. Jeg er så glad for alle mine tatoveringer, og jeg fortryder absolut ingen af dem; da de alle har en speciel betydning for mig, og jeg tænker længe over dem, inden jeg tager en beslutning, og jeg er derfor sikker på, at jeg også om mange år stadig er helt vild med dem.


Denne omgang bliver et lidt større "projekt" end de andre jeg har - den bliver ikke kæmpe stor, men forholdsvist større end dem jeg i forvejen har på min krop. Du kan se mine andre to tatoveringer (de to første jeg fik lavet) lige her. Jeg skal endnu engang have lavet min tatovering hos Rasmus fra Tattoo Art Gallery - her har jeg fået lavet alle førhen, og her kommer jeg fremover til at få dem lavet, hvis jeg skal have flere, da jeg har meget tillid til min tatovør. Han er yderst professionel og laver et vildt stykke arbejde, og så gør han virkelig alt for at man er tryg! Jeg kan ikke anbefale ham nok!

Har I selv nogen tatoveringer - eller planer om nogen?

12 kommentarer:

 1. Synes dine tatoos er SÅ fine, og de klæder dig hel vildt godt!! :D Må indrømme jeg længe har ønsket mig en tattoo, men er simpelthen en chicken, når det kommer til stykket ;)

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor er de fine og kreative!
  - www.couturecrash.com

  SvarSlet
 3. Dine tatoos er så fine! :)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet