tirsdag den 11. oktober 2016

Mit smukkeste og dyreste makeup-køb

Kan købes lige her

En af mine current obsessions - udover The Weeknd - er highlighters. Jeg er rigtig glad for min The Balm Mary-Lou Manizer highlighter, men føler at den er lidt "kold" og sølv i tonen (selvom den beskrives som varm) og kunne derfor også godt tænke mig en, der var lidt mere gylden i det.


Jeg var et smut i Matas, og faldt pladask for denne dyre sag fra Tromborg - ja, jeg synes 420 kroner for et makeup-produkt er rimelig mange penge, men jeg synes bestemt også at den er alle pengene værd. Jeg har købt den i farven 'Silk', men den fås i fire forskellige versioner.

Har I selv nogen highlighters I kan anbefale?

10 kommentarer:

 1. Den ser ret lækker ud, men damn.. For de penge! :D

  benyasuwan.dk

  SvarSlet
 2. Tromborgs produkter er virkelig også så fantastiske. Så selvom det kan være dyrt, synes jeg uden tvivl de er det værd <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 3. Den ser super lækker ud, og Tromborg er også bare et lækkert mærke!

  Kram // http://emma-kirstine.dk

  SvarSlet