torsdag den 20. oktober 2016

Let's go for a workout!

Workout
Sommeren gik nærmest hurtigere end den kom, og december nærmer sig næsten lidt for hurtigt. Ingen tvivl om at jeg elsker vinter, sne og jul (hvis man ser bort fra forkølelser, at man skal gå i regnen hver morgen, og at det nærmest er umuligt at få nogen som helst former for lyse billeder) men man bliver også lidt mere tilbøjelig overfor at indtage sin egen kampvægt i pebernødder, vaniljekranse og alle de andre lækre og meget usunde sager, julen nu engang byder på. Man bilder sig selv ind hvert år at "nu skal jeg ikke spise så usundt til jul", men lige pludselig sidder man og spiser fed, brun sovs med en ske og stopper begge hænder fyldt med marcipan og nougat. Eller er det bare mig der altid ender sådan hvert år?

Selv er jeg en af dem der smider mange penge efter et fitness-medlemsskab, men jeg kan simpelthen ikke finde motivation andre steder end i fitnesscenteret. Det der med hjemmetræning, ville jeg virkelig ønske at jeg kunne tage mig sammen til, men herhjemme er min seng langt mere tiltrækkende end en yogamåtte og et par håndvægte. Jeg har flere gange overvejet at få anskaffet mig et styrketræningsprogram - men er gerne typen der giver hurtigt op, hvis der er noget jeg ikke lige er super genial til i første forsøg. Er det noget I har forsøgt jer med? En personlig træner og holdtræning har jeg forsøgt mig med - og det var altså ikke lige noget for mig. Jeg ved at det er godt at blive presset, men jeg foretrækker virkelig at holde mit eget tempo, ellers er det lige pludselig ikke særlig sjovt længere, og så er det jeg står helt af. For mig skal det også være lidt sjovt at træne, og ikke bare føles som en straf.
Jeg ved at motivationen kan svække lidt ind i de koldere måneder (det synes jeg i hvert fald altid at min gør, meget drastisk - for nu har man jo hele det næste halve år at træne op til sommeren, så skidt pyt med de ekstra kilo der kommer på) - det bliver mørkere, det bliver koldere, man vil virkelig ikke trave ud i tyve meter høj sne for at komme op i fitness, og så bliver man altså bare langt mere træt. Selv gør jeg brug af flere former for kosttilskud - til både at hjælpe på min migræne, men også til at få lidt mere energi i hverdagen! Selv har jeg haft god virkning på B12 og Magnesium - men vil endelig ikke forsøge mig med at lege doktor overfor nogen som helst!


Hvad gør I for at holde motivationen oppe?

Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

12 kommentarer:

 1. I love gym clothes! It really gives an extra motivation!
  THE PINK ELEPHANT SHOE //

  SvarSlet
 2. Mangler virkelig noget lækkert træningstøj til, når kroppen er lidt sig selv igen! Dog skal jeg den her gang finde motivationen udenfor centeret. Det er alt for dyrt desværre - men håber virkelig på at finde glæden ved at løbe! :)

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 3. Min motivation har været elendig det sidste stykke tid, men kan være nyt tøj hjælper på det :D

  SvarSlet
 4. Min motivation for motion er væk for tiden, men jeg tænker mere over hvad jeg spiser lige for tiden :)

  SvarSlet
 5. Virkelig lækkert trænings tøj du har fundet frem :)

  SvarSlet