fredag den 14. oktober 2016

I wanna wear #20

Party outfit
I dag har jeg virkelig ikke lavet meget andet end at ligge på min seng, og have overdrevet ondt af mig selv. Jeg holdt fest på natklubben Cava i går, og jeg gjorde stor udnyttelse af "fri bar" - og det kan uden tvivl mærkes i dag. Og så kom jeg også lige på den gode idé der hedder "tequila shots".. Jeg får normalt ikke tømmermænd så ofte, men i dag har jeg virkelig ikke været på toppen, haha!

Læs også: I wanna wear #17

I går havde jeg overstående kjole på fra Nelly, som jeg også fik hentet på posthuset i går morges (du kan købe den lige her) og den er seriøst bare for lækker! Den sidder vildt godt, og er af det her "velvet material", der er så vanvittigt fint. Jeg købte også denne taske fra Gina Tricot, der har lidt Chloé vibes, uden at den ødelægger ens budget fuldstændig, og den blev også taget i brug i går! Selvfølgelig havde jeg også min Hvisk cross ring på, da den nærmest bare er plantet på min finger hver dag - den er så fin, og er virkelig min yndlings!

Desuden tog jeg den lidt impulsive beslutning, at købe Platinium Golden Circle billetter til Drake koncerten i marts. Jeg er kæmpe Drake fan, og det bliver virkelig en af mine drømme der går i opfyldelse - men da de for nyligt annoncerede at han kommer til Danmark, havde jeg ikke lige i tankerne at smide så mange penge efter en billet! Men sådan blev det altså lige til, og jeg glæder mig sindssygt meget!

Er der andre af jer der fik billetter?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

22 kommentarer:

 1. Super lækkert outfit og skøn farve, læbestiften har! :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 2. Super smuk taske :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 3. Virkelig fint outfit! Og hvor er du heldig, at du fik golden circle billetter til Drake <3

  xx. Thea | www.HolaThea.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja, er så glad over det!

   Slet
 4. Tasken er simpelthen så fin!! :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 5. Hvor er kjolen bare smuk! :-)

  http://rikaedelgren.dk

  SvarSlet
 6. Lækre ting, hopper også med på vognen om en wanna be Chloé tasken, selvom den ægte altså bare er sindssygt smuk!

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet