mandag den 24. oktober 2016

Get 20% off!

Golden love
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her

Indtil den 31. oktober kan I få hele 20% rabat på alle smykker fra Hvisk, ved brug af koden 'HVISK20' - 10% på 14k guld! Jeg har selv en masse lækre smykker fra Hvisk, da man som stylist for dem altså rigtig nemt bliver fristet, når man kan låne løs af alle Hvisk's lækre smykker! Mine favoritter er min sølv cross ring og min eternity ring, der har de fineste små zirconia-sten på.


Læs også: Current faves

I går var jeg forresten ude og kigge på lejligheder, og jeg blev lidt små-forelsket i en der lå midt i Hvidovre. Man får jo intet for pengene, når man nærmer sig København, og jeg synes at denne var rimelig til prisen, og så lå den tæt på en station, min skole (hvilket selvfølgelig ikke er afgørende, for her er jeg færdig om 2 år, men stadig et plus lige nu) og så er det en god mellemting mellem hvor min familie bor, og så med kun et kvarter i tog ind til København. Desuden var jeg på udkig efter den lækre iPhone 7+, men kan det virkelig være rigtigt at de ikke har den nogen steder??? For de fire steder jeg var, havde de slet ikke fået andet end en udstillingsmodel..

Ejer I selv nogen smykker fra Hvisk?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

6 kommentarer: