mandag den 17. oktober 2016

Film jeg ikke kan anbefale


HARDCORE HENRY
Jeg forstod ikke helt meningen med denne film, og heller ikke helt hvad handlingen var - måske var det fordi den var så dårlig, at jeg sad lidt ved med min telefon halvdelen af tiden. Den virker som et dårligt computerspil, og jeg kunne virkelig ikke se noget som helst spændende i den - spild af 1 1/2 time, der kunne bruges på så meget andet.


ALL HALLOWS' EVE
Traileren på denne film virkede utroligt spændende og vildt uhyggelig, men lad dig endelig ikke narre af dette. Alt det uhyggelige foregår blot i det videobånd, som et af børnene har fået i deres Halloween-slikpose. (spoiler-alert incoming) Over en time af filmen bliver brugt på de her videofilm, og først de sidste fem minutter sker der noget. Ja, klovnen kommer til deres hus, og ja, nogen dør, og ja, så slutter den. Nok den dårligste gyserfilm jeg nogensinde har set!


10 CLOVERFIELD LANE
Michelle vågner efter et biluheld under jorden med to mænd, som eftersigende har "reddet" hende (nok nærmere some kind of kidnapning) Jeg kan ikke sige for meget, uden at spoile filmen, men den er faktisk ret spændende! Dog er slutningen så mærkelig, og passer på ingen måde ind, at den virkelig ødelægger hele filmen - hvilket er skide irriterende!

Har I nogen film I ikke kan anbefale? Og har I set disse, og har I evt. en anden holdning?

6 kommentarer:

 1. Haha har ikke set nogen af dem, og tror også jeg lader være :P

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk ikke set nogle af dem, men det må jeg hellere lade værd med, hader dårlige film! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også noget af det værste!

   Slet
 3. Jeg har ikke set nogen af dem, og jeg hader film hvor de bliver så kedelige, at man sidder med sin mobil det meste af tiden!

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet