lørdag den 29. oktober 2016

5 x lækre booties

Booties
1. her  /  2. her (fås i sort her og beige her)  /  3. her  /  4. her  /  5. her

Der er vist ikke længere nogen tvivl om, at det er ved at blive godt koldt i lille Danmark. Sommeren er nok officielt slut for længst, og de tykke trøjer skal trækkes over hovedet, og fødderne skal varmes i et sæt lækre støvler. Her har jeg fundet fem lækre sager, alle sammen fra Nelly - og alle sammen til under 450 kroner!

Her klokken 16:30 smutter jeg på arbejde, så jeg har faktisk lidt halv-travlt, og venter blot på at mine kyllingenuggets er færdige i ovnen. Mit tømmermænds-ramte hovede følte ikke for den helt store tre retters menu, så det blev bare en hurtig gang i ovnen.

Hvad skal I bruge jeres weekend på?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

14 kommentarer:

 1. nr 2 er über cool!

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 2. Jeg MÅ eje nummer 2!! Har kigget på dem sååå længe efterhånden! Er helt vild med "strømpe-trenden" der er opstået omkring høje boots.
  - www.couturecrash.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig, synes det er så lækkert!

   Slet
 3. Så fine støvler, især nr. 3! :)

  SvarSlet
 4. Nummer 2 er så fiine ♡
  Ved du om der er stretch i det stykke der går op ad benet? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det ikke, men jeg tror det :)

   Slet