søndag den 25. september 2016

Wood wood

Wood wood
Wood Wood er et af mine yndlings-mærker, når det kommer til streetwear. Lige så meget som jeg elsker at dresse mig op i stramme kjoler og shitloads of highlighter, lige så meget elsker jeg at gemme mig i oversize skater-trøjer, kasketter og fede sneakers. Faktisk har jeg selv den øverste bøllehat, blot i sort, og jeg er vild med den - fantastisk når man skal dække en dårlig hårdag, hvilket for mig er rimelig tit!

Læs også: I wanna wear #16

Er jeg den eneste der synes weekenden er gået mega hurtigt? Kan ikke rigtigt fatte at det allerede er mandag i morgen; og så skal jeg arbejde både mandag, tirsdag, fredag og søndag - jeg prøver at tage så mange vagter som muligt, for ikke at tænke så meget på skole, afleveringer og hvad der ellers foregår for tiden. Selvom mit job som tjener er stressende, føler jeg også at det er et sted jeg ligesom kan slappe af - hvor jeg lige kan tage en pause fra alt andet, og så har jeg virkelig nogen skønne kollegaer, hvilket er en sindssygt rar følelse at have.

Hvad bringer jeres uge jer?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

10 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk ikke noget fra Wood Wood, selvom jeg har kigget på flere af trøjer flere gange! :)

  SvarSlet
 2. Jeg ejer ikke noget fra Wood Wood, men har længe beundret deres streetwear :)
  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 3. De gør det virkelig også godt :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 4. Har faktisk aldrig hørt om Wood Wood, men fedt lige at se lidt derfra! :)

  SvarSlet