søndag den 4. september 2016

Søndags-craving


August har uden tvivl taget hårdt på min pengepung. Jeg besluttede mig for, ikke bare at købe 1, men hele 6 nye par sneakers. Asos har haft det vildeste udsalg, og jeg har helt sikkert udnyttet det. Overstående er også fra Asos, og havde den været på tilbud, havde den nok også røget med hjem. Den koster dog kun små 350 kroner, så det er ikke fordi den ville ødelægge budgettet, og det kan da godt være jeg ender med at bestille den alligevel, men det er som om, at alt bliver lidt bedre, hvis det først er på tilbud - eller er det bare mig???

Hvad har I brugt jeres weekend på?

14 kommentarer:

 1. Hvor er den lækker den jakke! Shit den er cool <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 2. Den er virkelig også flot. Er vild med farven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også farven er vildt lækker ;)

   Slet
 3. Øj en lækker farve.
  Jeg har været på job, taget kæresten og franskbrød med til besøg hos min familie og været til søndagskylling og tøsehygge hos veninde (:

  - A

  - A

  SvarSlet
 4. Super lækkert outfit, jakken har den perfekte farve :)
  Sunny | http://www.kevinluo.dk/cocktailkjoler-c-1.html

  SvarSlet