tirsdag den 6. september 2016

Pretty iPhone 7 covers

iPhone 7 covers
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her

Det er i morgen apple dropper den nye iPhone 7, og jeg håber så meget at jeg får fingrene i den snarest muligt. Min iPhone kunne godt snart trænge til en opgradering, eftersom jeg både har smadret lås-knappen og kameraet - og jeg tror min bror er lidt træt af, at jeg konstant spørger om jeg må låne hans, for at tage et ordentligt instagram-kvalitets-billede, haha! Vor herre bevares, selvfølgelig kunne jeg bare få den repareret, men det kan også hurtigt løbe op i mange penge, og så vil jeg hellere investere i en ny. Min iPhone er efterhånden 3 år gammel, og er blevet noget langsom (måske også fordi jeg har en god sjat billeder og videoer, men sådan noget kan man jo ikke bare slette - og så har jeg også bare måske lidt for mange apps der bare står og fylder)

Til trods for at det først er i morgen iPhone 7 kommer ud, kan du allerede nu købe alt hvad du behøver til den hos mobilcovers.dk, hvor alle de fine overstående covers er fra. Alle der kender mig, kender til min afhængighed af covers - jeg elsker at skifte, og gør det næsten dagligt, gerne så det matcher resten af mit outfit, da vores mobiler jo efterhånden er som en lille accessorie. Udover en masse lækre covers, kan man også få alt fra skærmbeskyttelse (jeg har selv lige anskaffet mig et panserglas - det er guld værd, uden tvivl) powerbanks, kabler og meget mere. Overvej blandt andet lige dette rosegold oplader-kabel, det er da alt for fint!

Har I nogen planer om at anskaffe jer den nye iPhone?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil | Min webshop

8 kommentarer:

  1. Alt med glimmer er lige mig, så jeg kan rigtig godt lide nummer 3 og 7 :o).
    Jeg ved ikke om jeg vil have den nye iPhone. Måske senere, men ikke lige nu. Min 6'er kan godt holde lidt endnu ;o).

    SvarSlet
  2. Jeg er vild med glimmer covers! :D

    SvarSlet