tirsdag den 27. september 2016

Mit hår er blevet mørkere og mine dage er blevet længere

I har måske allerede spottet på min Instagram, at min hår lige er blevet en god tand mørkere, end det var førhen. Jeg vil dog pointere at det ser næsten sort ud på billeder - det er det altså ikke helt! Farven kan nok vurderes lidt bedre her, selvom man sagtens kan se at billedet er taget efter en drink eller 8! I takt med at bloggerbabes'ne Nicoline og Karina har flashet deres nye hår, tænkte jeg at jeg også lige ville vise mit!


Det var egentlig en rimelig impulsiv beslutning. Jeg var oppe og handle med min bedste veninde, fordi vi skulle holde hygge-aften, og lige pludselig fangede et stort "2 for 1 på alle hårfarver"-skilt vores øjne, og så vidste vi bare hvad vi skulle bruge vores aften på! Kender I at man bare nogen gange har brug for lidt forandring?


I går havde jeg en virkelig ubehagelig episode på arbejdet. En episode hvor jeg virkelig ikke vidste hvad jeg skulle gøre af mig selv, og jeg vidste slet ikke hvordan jeg skulle tackle det. Til at starte med havde jeg ikke haft den bedste dag i skolen, og blev nødt til at tage hjem midt på dagen, for ikke at ende i er nervous breakdown. I kender sikkert også de der dage, hvor det bare er som om alt er galt. Jeg skulle til at lukke restauranten med min kollega Helene, og ventede bare på at de sidste fik drukket ud og betalt.

Der havde siddet de her tre, store og meget tatoverede fyre og spist, og været meget højrøstede og kommet med sleske bemærkninger, hver gang vi var gået forbi. De bad så om regningen til sidst, og jeg prøvede virkelig bare at ignorere fuldstændig hvad de sagde, og bare fokusere på at de kunne betale, så de kunne komme så hurtigt ud som muligt. To af dem rejser sig så, og stiller sig lige bag mig, og begynder at snakke om (og de snakker bestemt ikke lavt), at de godt gad se hvad jeg gik og gemte bag det forklæde, og at "den røv skulle ikke gå mange gange rundt om min seng" - de gik derefter ud, og jeg var efterladt med ham der skulle betale. Jeg gav ham dankort-maskinen, og han hev fat i min hånd og kyssede den, hvorefter han spurgte "om jeg ville med ud bagved, for at tjene lidt ekstra drikkepenge"

Det var tydeligt at disse mænd i hvert fald var over 35, og jeg havde det så ubehageligt. Jeg forstår ikke at man kan få sig selv til at snakke sådan til andre mennesker - og slet ikke midt i en restaurant??? Jeg var så chokeret, men super lettet at de endelig var ude derfra. Jeg skal arbejde både i dag og i morgen, og så har jeg til gengæld også fri heeeelt frem til den 4.!

I må have en dejlig tirsdag!

22 kommentarer:

 1. Du er så smuk!

  Og ej nogle klamme stoddere, føj en ubehagelig oplevelse :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde søde Stine - og ja, det var virkelig ikke rart :/

   Slet
 2. Dit hår er da bare super fint :-)

  Øv nogle klamme mænd!! Hvad gør dig at de tror sådan en opførsel er ok? Og hvem pokker syntes det er attraktivt??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og ja, det er pisse ulækkert..

   Slet
 3. Nogle mænd forstår nok slet ikke, hvor latterlige de virker - de prøver måske at være cool og sjov #ungmeddeunge, men de fremstår som alt andet! Virkelig træls du skulle opleve det!!!!! Det er slet ikke i orden.

  Til gengæld er det en virkelig smuk hårfarve til dig <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 4. Sikke en træls oplevelse. Nogle mænd er bare idioter. Det er ligesom om, de ikke har lært, hvad der er ordentlig opførsel. Men din nye hårfarve er så flot til dig!

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du heeelt ret i - og mange tak :)

   Slet
 5. Hold op det ser godt ud til dig :)


  // www.bysterup.dk

  SvarSlet
 6. Dit hår ser virkelig fint ud! :-)
  Og øv for en oplevelse på arbejdet altså... ufatteligt at der er nogle, der bare ikke besidder ordentlige manér og opførsel. Dem skal du ikke tage dig af!

  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Dit hår ser super flot ud - kender alt for godt til impulsbeslutninger som den, heldigvis ender det oftest godt ;-)

  Og føj nogle ubehagelige typer, man skal lægge øre til meget som tjener engang imellem.

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og ja, det er egentlig forfærdeligt til tider..

   Slet
 8. Din nye hårfarve er så flot, og kender virkelig godt det med, man har brug for forandringer nogle gange!
  Hvor var det dog en ubehagelig oplevelse på arbejdet, virkelig respektløst af dem! Men jeg synes du tacklede situationen godt <3

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 9. I translate all, you look beautiful

  SvarSlet
 10. Dit hår ser virkelig godt ud! Og sikke en ubehagelig oplevelse!! Jeg havde nok ikke taget det så pænt. <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det var også riiiimelig svært at skulle holde sin kæft ;)

   Slet
 11. Hola guapa te acabo de conocer..Quieres que nos sigamos por GFC?..me encantaría. Te espero.
  Besos!

  SvarSlet