tirsdag den 20. september 2016

Lidt mere lejligheds-snak

Future apartment
Der er kommet meget lejligheds-snak på bloggen den seneste tid, og selvom jeg egentlig har haft fastsat de seneste par måneder, at jeg venter med at flytte ud til jeg er færdig med min uddannelse, så kan jeg ikke helt lade vær med at kigge på lejligheder hele tiden; og tænke over hvordan det hele kommer til at skulle se ud. Og inderst inde håber jeg måske at det alligevel sker, at jeg måske flytter ud til næste år. Who knows?

Måske det også bare tanken om at alle mine veninder holder sabbatår, arbejder, flytter ud, og flytter sammen med deres kærester? Det er lidt mærkeligt bare at stå som den eneste, der er lidt mere bagud end alle andre - kender I det? Jeg glæder mig til one day at have mit eget space, hvor jeg bare kan gøre præcis hvad jeg vil. Jeg er blevet herre vild med sådan en enkelt grå-malet væg, som også har været vildt populært i bloggerverdenen i år, det giver virkelig også bare et super cool look! Engelbert Strauss har alt der skal bruges til sådan et male-projekt!
Desuden er jeg faldet rigtig godt til på min arbejdsplads. Det er uden tvivl et hårdt arbejde at være tjener, og nogen dage er jeg virkelig så smadret, men jeg synes også det er et fedt job. Jeg elsker den menneske-kontakt der er, og alt har været over al forventning. Jeg har knapt været ansat i en måned, men det føles allerede som om jeg har kendt mine kollegaer i flere år; og dét er en fed følelse!


God tirsdag!

Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

14 kommentarer:

 1. Kan godt forstå du glæder dig til at få dit eget! Det er også noget af det bedste - men til gengæld er det fedt at man ikke ender i saksen, fordi man står uden penge på et tidspunkt eller et eller andet.

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 2. Årh, jeg glæder mig virkelig også meget! - Bare tanken om at kunne indrette det præcis som jeg har lyst til :))

  itscamicreative.blogspot.dk
  -Cami

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også at have mit eget, som jeg kan indrette som jeg vil! Det er virkelig det bedste! :)
  så jeg kan godt forstå dig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det lyder bare også så skønt ;)

   Slet
 4. Helt forståeligt at du ser frem til at have dit eget! Det er så skønt og så kan du få det, lige som du vil :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 5. Jeg flyttede til Sjælland og havde en lejlighed, hvilket var rigtig skønt! Dog er jeg kommet tilbage og jeg nyder faktisk at være her, der er ikke så meget ansvar og jeg kan fokusere mere på det JEG gerne vil, f.eks. min uddannelse. Hvilket synes jeg er en dejlig følelse. :)

  SvarSlet
 6. Jeg flyttede ud for 1 et halvt år siden nu, og jeg elsker det! Min kæreste har lige fået lejlighed ved siden af mig, så vi bor rimelig billigt, og så har vi massere penge til os selv. Men du skal ikke tænke på alle dine veninder flytter sammen med kærester osv, for du skal gøre lige præcis det DU har lyst til!

  God fredag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 7. Glæder mig også til at få mit eget! Og jeg forstår dig godt med dit arbejde, er også selv tjener, og nyder det selvom det kan være hårdt :)

  Kram, http://emma-kirstine.dk

  SvarSlet