torsdag den 15. september 2016

I wanna wear #19

Outfit inspiration
Vejret er jo rimelig lækkert igen - selvom jeg egentlig var helt indstillet på at vinteren var på vej, så er det meget rart, at man ikke skal gå rundt og fryse. Jeg har arbejdet 16:30-22:30 de sidste to dage, så jeg er rimelig drænet for energi; og lige nu burde jeg egentlig lave en fem siders matematik aflevering til i morgen - kender I det med at man altid liiige presser det til aftenen før? Jeg gør det hver gang, så u-smart!

Læs også: I wanna wear #18


Alligevel har jeg taget den (måske lidt små-dumme) beslutning med en bytur i aften - men hvad kan man gøre, når man skal møde klokken 12:20 i morgen? Er det ikke lidt en åbenlys mulighed? I morgen skal jeg desuden også hen til Silke og få lavet mine øjenvipper, og jeg glæder mig helt vildt!


Hvad skal I bruge weekenden på?

Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

18 kommentarer:

 1. Bukserne er virkelig cool :)
  Havde egentlig også indstillet mig på en god omgang efterår, og må indrømme, at jeg glæder mig til den kommer ;)

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 2. Showstopper! I love that classy look!
  Nice glasses <3

  xoxo, Colli
  my beautyblog - tobeyoutiful

  SvarSlet
 3. Weekenden skal bruges på afslapning og hygge :D
  Håber du får en god bytur ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder skønt! Det havde jeg i den grad ;)

   Slet
 4. Lækkert sæt! Jeg har selv uret, og jeg er SÅ glad for det :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 5. Lækre sager! Er helt vild med den fine farvetema :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 6. Very inspiring! I love the pants and shoes!
  www.recklessdiary.ru

  SvarSlet
 7. Sikke et fint outfit! Er vild med bukserne :)

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 8. Årh hvor jeg elsker solbrillerne!! :))

  itscamicreative.blogspot.dk
  -Cami

  SvarSlet