fredag den 30. september 2016

Coats for fall

Coats
De sidste to dage har jeg måtte vente på bussen I REGNVEJR. Det er nok ikke længere muligt at skubbe efteråret længere væk, og det er uden tvivl over Danmark. I dag tog jeg på jagt efter en ny og varm jakke, sammen med min veninde Kaya - men endte med at komme hjem med to korte trøjer i stedet.. smh, jeg falder for alt sommertøjet om vinteren, og for vintertøjet om sommeren - er det overhovedet normalt??? De fire overstående er fra Esprit, og jeg synes de er sååå lækre alle sammen!

Læs også: Fall wishes

Det er selvfølgelig ikke min idé at købe fire frakker til de kolde måneder, men jeg kan ikke se at en lille en kunne skade nogen som helst. Vel? Jeg er egentlig mest vild med den lyse- (fås her - og her i sort) og den mørkegrå (fås her) og kunne virkelig godt finde på at bestille en af dem hjem! Generelt skal jeg nok bare have fornyet min efterårs- og vinter garderobe en smule! Man kan altid komme på en god undskyldning for lidt shopping ;)

Hvad synes I om dem?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

18 kommentarer:

 1. De er super flotte! Hvor ville jeg ønske at jeg kunne gå med jakker, men jeg for det alt for varmt :P

  SvarSlet
 2. Den mørkegrå er über cool :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 3. Lækre frakker! Jeg er lidt hooked på den lysegrå :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 4. Jeg tror nok også at den lyse er min favorit! Men åh gud, tror jeg må tage en smuttur til København i morgen for at finde en jakke.

  Knus Yasmin
  http://yasminlarsen.blogspot.dk

  SvarSlet