søndag den 14. august 2016

Nyx er kommet 2 km fra mig (!!)

NYX Wonder Stick her  //  NYX Highlight & Contour Pro Palette her

Yea. Som overskriften siger; NYX er kommet i den Matas der ligger små 2 kilometer fra mit hus, og jeg skulle selvfølgelig have mine små pølsefingre i noget af det. Faktisk har jeg allerede købt en lille stak af de lækre og meget populære Lip Lingerie fra NYX i den store Matas ved Nørreport, men kunne ikke lade vær med at hapse et par ting med hjem alligevel, da jeg var oppe i centeret, og den store lysende NYX-boks fangede mine øjne.


Det endte med disse to ting; to ting jeg længe gerne har villet prøve! Især contour paletten, selvom jeg er inderligt glad for min Makeup Revolution palette, kan det vel ikke skade at prøve noget nyt en gang i mellem (nok bare en dårlig undskyldning for at forkæle sig selv med nyt makeup) Wonder stick'en virker utrolig nem at arbejde med, og jeg glæder mig til at tage den i brug, og se om den lever op til mine forventninger!

Har I selv noget fra NYX?

16 kommentarer:

 1. Årh hvor ser den palette lækker ud! - Så flotte nuancer :))

  itscamicreative.blogspot.dk
  -Camilla

  SvarSlet
 2. I tryed this stick and it`s really good^ but I love tore dty contouring

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre farver! :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 4. Lækker palette - det er hvis et mærke som skal prøves <3

  SvarSlet
 5. hehe det kan blive farligt :D Men så fin en farve!!!

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 6. Jeg har desværre ikke noget fra NYX endnu, men jeg har længe drømt om contour paletten!

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 7. Jeg har faktisk aldrig prøvet NYX, men bliver nemt fristet af dette indlæg ;)

  www.amydyrholm.com

  SvarSlet