søndag den 21. august 2016

Kørekort og en bestået teoriprøve

Jeg har vist ikke nævnt det før, men jeg er lige nu i gang med at tage mit kørekort. For en uges tid siden bestod jeg endelig min teoriprøve - i første forsøg og med 4 fejl, og jeg var så glad for endelig at have det overstået. Jeg mangler dog stadig den frygtede køreprøve, og tror også at jeg skal nå et par ekstra køretimer inden da. I går fik jeg også mit glatbane-stempel, så jeg er teknisk set klar til køreprøven.

Der er hopefully ikke så længe til at jeg føler mig klar til prøven, så jeg kan få hevet kortet hjem. Skal du tage kørekort i Århus, ville et sted som Kør Kort være ideelt. "Køreskolen ligger lige der, hvor det sker i Århus C. Vi ønsker at gøre os bemærket med god service og trygge rammer, noget vi synes kendetegner en god køreskole. F.eks skal der rådgives om du skal på lynhold/lynkursus, eller på et almindelig hold." Med disse lynhold, som er et forløb på blot 30 dage, kan du få dit kørekort dobbelt så hurtigt som normalt!

Har I selv taget kørekort?

6 kommentarer: