tirsdag den 23. august 2016

Hvide sneaks fra Pull&Bear


Udover mine lækre Zara-støvler, fik jeg også et andet par sko med hjem fra min ferie i Spanien - nemlig overstående sneakers fra mærket Pull&Bear! Jeg trængte virkelig til et par nye, hvide sneaks; mine Stan Smiths havde det ikke super fantastisk, og de er efterhånden også over et år gamle! Jeg synes disse var møg fede, og så var prisen nu også rimelig nok - så jeg blev nødt til at have dem.

Læs også: New in l Stan Smith

Desuden fik jeg også købt den lækreste hættetrøje fra Pull&Bear, den vil snart ramme bloggen - og jeg er så møg forelsket i den! Jeg fik faktisk ikke shoppet overdrevet meget på ferien; jeg har for en gangs skyld købt ting, jeg ved kan bruges, og ikke købt noget, bare for at købe noget *klapper mig selv på skulderen*

Har I shoppet på det seneste?

18 kommentarer:

 1. Ej hvor er de fede!
  Jeg elsker Pull&Bear, de laver seriøst de lækreste ting.
  Skal lige se om jeg ikke kan finde dem der online, de er da et MUST :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 2. Those shoes are awesome! <3

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Nøj de er fede!!!!
  Jeg gik ikke helt agurk på ferien, men jeg var jo med familien i Florida, sååå der kom en del med hjem :-)

  SvarSlet
 4. EJ hvor er de fede! Og ikke mindst billige! :D Jeg er seriøst et sucker for sneakers!

  SvarSlet
 5. Hvor er de lækre !

  www.louisefrolich.dk

  SvarSlet
 6. De er SÅ fine!!

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet