fredag den 5. august 2016

Film jeg har set for nyligt


DJANGO UNCHAINED
Denne film foregår tilbage i 1800-tallet, hvor en tysk bounty hunter (Dr. King Schultz) køber slaven Django's frihed af to brødre. Schultz lover Django friheden og sin kone tilbage - som er taget til fange - hvis han hjælper ham med at fine nogen af de mest efterlyste forbrydere. Western-film er ikke mit umiddelbare foretrukne valg af film, men jeg synes bestemt at denne var fangende - og så slutter den egentlig meget sødt, og måske er det også et lille bonus at Leonardo DiCaprio er med. Det eneste minus er dog at filmen varer næsten 3 timer - og det har jeg ikke selv så meget tålmodighed til, og blev derfor nødt til at se den over to dage, haha.

Læs også: 3 x filmanmeldelser


THE BOY
Denne film omhandler barnepigen Greta, der skal babysitte den 8-årige Brahms. Til hendes store overraskelse er Brahms dog "bare" en stor dukke, men en masse mystiske ting sker, og Greta ender med at tro på at denne dukke faktisk er levende. Slutningen er rimelig uventet og mærkelig - men også ret skræmmende, og det hele giver ligesom først lidt mening til sidst. Er du ikke til voldsomme gysere, men stadig gerne vil sidde med et lille sug i maven - så er denne film perfekt til dig!CENTRAL INTELLIGENCE
Det er egentlig lidt svært at forklare hvad denne film handler om - jeg ved bare at The Rock og Kevin Hart er en perfekt blanding, og denne film er både spændende og vanvittigt sjov!


Har I set nogen af disse film - og hvad synes I om dem?

12 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk ikke set nogle af dem, selvom jeg har set rigtig mange film i disse dage! :)

  SvarSlet
 2. Har ikke set dem men de ser spændende ud :-D

  SvarSlet
 3. Django er skøn, særligt slutningen er fantastisk.

  The Boy... tror jeg ikke er mig... men er så slet ikke til gys.

  Central inteligens ser tilgengæld rigt sjov ud.

  SvarSlet
 4. Har set Django, men jeg synes tværtimod at den var ret dårlig :D haha. The Boy kunne jeg tilgengæld rigtig godt lide, men jeg er også en sucker for gyserfilm!

  SvarSlet
  Svar
  1. Gyserfilm er også noget af det bedste!

   Slet