torsdag den 18. august 2016

Fall wishes

Fall wishes
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

Jeg går stadig og krydser mine fingre for mere sommer og sol - men det ser efterhånden ud til, at vi må vente til næste år. Vi går de kolde måneder i møde, hvilket fashion-mæssigt er min yndlings årstid (jeg lever for tykke trøjer og varme støvler, no doubt) og kunne derfor godt tænke mig et par nye items i garderoben! Især de 5 overstående fra Nelly, synes jeg er vildt fin - I mean, frakken er jo for lækker, den ville jeg bestemt ikke have noget imod at eje; og så er den lige nu sat ned til kun 400 kroner!

Hvad synes I?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil | Min webshop

16 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine items du har fundet frem :D
  Drømmer lige lidt med.

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 2. Årh er i sær vild med nr 1 & 3 <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 3. Sindssygt lækre favoritter! Jeg er specielt hooked på de to første <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 4. Lækre favoritter, støvlerne og jakken er spot on!

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
 5. ÅH hvor ville jeg elske en jakke i den farve :D Super fine sager!

  SvarSlet
 6. Me gustan todas las prendas, buena selección de cara al otoño.

  SvarSlet
 7. Så lækre sko!!
  - couturecrash.com

  SvarSlet