onsdag den 3. august 2016

Et par støvler, en rabatkode & en vinder


Jeg er hjemme fra Spanien igen, og det har været sådan en fantastisk tur! Jeg har nydt hver dag dernede, og nydt at være i min families selskab. En god halv times tid fra vores sommerhus, ligger der et kæmpe udendørs shoppingcenter - vi fik det meste af en dag til at gå derude, og jeg fik også en god mængde lækkerier med hjem. En af tingene var disse lækre, grå ankelstøvler fra Zara, som jeg forelskede mig helt vildt i. De er super behagelige at rende rundt i, og jeg kommer bestemt til at gøre meget brug af dem i de kommende koldere måneder - hvad sker der egentlig lige for at vi er i august???

Læs også: Zara cravings

Desuden har jeg fundet en vinder af min giveaway - og det er Camilla, der blogger på itscamicreative.blogspot.dk! Tak til alle der har haft interesse og deltaget i min giveaway - til jer der ikke har vundet; jeg har været så heldig at kunne dele en lækker rabatkode med jer! Hvis I bruger koden FREDERIKKES20 når I tjekker ud hos caseapp.dk, kan I få 20% rabat på jeres ordre!

Hvad har I brugt sommerferien på?

28 kommentarer:

 1. OMG so perfect :o this color is amazing!

  NEW OUTFIT POST | Daddy Striped Shirt.
  ×Pieces Of Me, Blog
  ×@mgouveiaa, instagram
  ×Facebook Official Page

  SvarSlet
 2. Wow, nogle lækre støvler!

  http://signeebbesen.dk

  SvarSlet
 3. pæne støvler, jeg vil gerne tage dem med min kjole overskrift at feste.

  http://www.fairyin.dk/gallakjoler

  SvarSlet
 4. De er så smukke de støvler <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 5. Uhhh de lækker, og dejligt med en rabat kode, dog laver de detsvære ikke til min mobil.

  Knus Angie Davidsen

  SvarSlet
 6. Svar
  1. Selv tak - håber du får designet nået lækkert :)

   Slet
 7. Hvor er det nogle fine støvler! Jeg har brugt det meste af sommerferien på at slappe af, haha :)

  SvarSlet
 8. Nøjs de er lækre :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 9. Wow de er lækre! Er helt tosset med farven :)

  http://emma-kirstine.dk

  SvarSlet
 10. Nice booties, love the colour!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  SvarSlet