tirsdag den 9. august 2016

Back to school look

Back to school look
I morgen starter jeg i skole igen - og jeg har det egentlig lidt ambivalent med det. Det bliver rart at vænne tilbage til en hverdag hvor der faktisk sker noget. Not gonna lie, så har det nok været den bedste sommerferie nogensinde - der er sket så mange fantastiske ting (ting der helt sikkert vil blive snakket mere om snarest), men alligevel ser jeg frem til at komme lidt på skolebænken igen.

Desuden vil jeg give et skud ud til Ejuice4you, som sælger e-cigaretter, væsker (med smag af alt fra cappuccino til vandmelon eller karamel) og alt slags tilbehør til e-cigaretter. På min skole er det forbudt at ryge, så e-cigaretter er utroligt populære. Udover at det ikke lugter så meget som rigtige cigaretter, så er det også langt billigere og sundere for både dig selv og andre.


Jeg havde det bestemt ikke super godt i min gamle klasse, flere gange havde jeg faktisk bare lyst til at droppe ud og glemme alt om nogensinde at komme tilbage. Heldigvis har jeg haft nogen gode veninder, der har holdt mit humør i vejret, og som har gjort at jeg lige kunne overkomme det - og i sidste ende var det jo vildt rart at få overstået. Jeg starter i en helt ny klasse i morgen, og jeg ser frem til at møde en masse nye ansigter.

Hvad ser I frem til her efter ferien?

16 kommentarer:

 1. Sikke et lækkert outfit! Er især ret vild med jakken og dens farve. ;-)
  - Uhh det bliver spændende at skulle starte et helt nyt sted, men du skal glæde dig! Selv er jeg i dag startet på gymnasiet, og det var super fedt. Jeg ønsker dig held og lykke, og god første skole-dag i morgen, Frederikke <3

  Knus www.blogbysine.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også helt vild med jakken!
   - Lyder også skønt :)

   Slet
 2. Elsker jakken! :-)

  Håber din dag var god og du har fået nogle søde klassekammerater <3

  SvarSlet
 3. Spændende med en hel ny klasse - håber på alt det bedste for din start! :D
  By the way er det rocker lækkert outfit! Så cool.

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 4. Rigtig lækkert outfit! Er lige startet i 9. klasse, så det skal nok blive et spændende år :)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg bestemt også at det bliver for dig :)

   Slet
 5. De farver er lige mig, og tasken er virkelig sød faktisk! :D

  SvarSlet
 6. Es hora de ir pensando en la vuelta a la rutina y las opciones que nos ofreces son ideales.

  SvarSlet
 7. Nice backpack!

  https://beautyfollower.blogspot.gr/

  SvarSlet