mandag den 29. august 2016

Apartment goals og en jobsamtale

Apartment goals
Jeg er netop lige kommet hjem fra en jobsamtale i Taastrup, på restauranten Cassandre, der ligger lige på Taastrup Torv. Det er ingen hemmelighed, at jeg længe har ledt efter et job, derfor blev jeg super begejstret for at jeg blev tilbudt at komme til en samtale hos dem. Jeg har de seneste 3-4 måneder sendt 114 jobansøgninger. 114 jobansøgninger, der ikke har ført til noget. Så nu er jeg også super glad over at kunne sige, at jeg fik jobbet hos Cassandre - og starter allerede indenfor de næste to uger!

Jeg er (forhåbentligt) snart færdig med kørekortet, da jeg har lidt i planerne at købe mig en bil. Jeg har været meget opsat på, at jeg bare skulle flytte ud lige så snart jeg blev 18, men er nu blevet enig med mig selv og med min mor, at jeg får færdiggjort mine studier først, og så kan jeg begynde at tænke på det igen. Det holder mig dog bestemt ikke tilbage fra at kigge på inspiration, og drømme lidt om hvordan mit kommende hjem skal se ud.


Jeg ved at jeg gerne vil have det meget plain og classy - sort, hvide og grå toner, og 100% med en masse posters, flotte lysestager og stilede coffee table books. Jeg vil selvfølgelig også gerne have plads til et walk-in closet og en stue med plads til både hygge og spisning. Desuden ville en altan være super lækkert, især i sommermånederne, så man kunne sidde derude og nyde en god udsigt, samt spise. Hos altanbutikken kan du få alt lige fra parasoller til væghængte klapborde, til stole og diverse tilbehør.


Hvad skal I bruge denne uge på?

Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

12 kommentarer:

 1. Stort tillykke med jobbet! Jeg ser frem til at se mine veninder i weekenden, men ellers skal jeg ikke det helt vilde i denne uge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - lyder også skønt :)

   Slet
 2. Åh stort tillykke med jobbet! :-) Jeg er selv på jobjagt i øjeblikket, så jeg krydser!

  Knus!

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med jobbet!! Så skønt efter alle de jobansøgninger!

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med det nye job :)
  Vildt nok du har skulle sende så mange ansøgninger ud, men dejligt det endelig gav pote.

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - og ja, det er rimelig vildt ;)

   Slet
 5. Godt gået - held og lykke med jobbet! :-)
  - couturecrash.com

  SvarSlet