fredag den 26. august 2016

5 go-to beauty hacks

Beauty hacks
1. Brug glidecreme til at fjerne vandfast makeup. No joke, så er det et tip jeg selv har brugt et par gange. Det fungerer præcis som vaseline gør på dette punkt, og en økologisk glidecreme kan nemt fjerne din tudesikre mascara på få sekunder, og så skader det desuden ikke dine øjenvipper eller øjen-området!

2. Dem der farver hår, kender sikkert de forfærdelige udgroninger der dukker op, nærmest to timer efter en ny farvning. Trust me, jeg har tidligere haft alverdens hårfarver, og til tider er det egentlig pisse besværligt at holde det pænt og "velfarvet". Som et lille on-the-go-fix, kan du putte lidt øjenskygge (der har samme farve som dit hår, og ikke indeholder glimmer, selvfølgelig) på dine udgroninger. Dette hjælper dog ikke på "slemme" udgroninger, og er blot en midlertidig løsning.


3. Der er intet værre end en shitty eyeliner. Dette kan dog nemt fikses ved at varme den op med en hårtørrer, eller stikke spidsen hurtigt ind i flammen på en lighter. Den vil være langt nemmere at arbejde med, og glider nemt på.


4. Gider du ikke investere i en dyr, og måske ikke særlig god, lipscrub, kan du bruge noget så enkelt som en våd tandbørste! Børst forsigtigt i cirkler rundt på dine læber. Det kan godt prikke lidt efterfølgende, men det er blot fordi du sætter gang i blodcirkulationen. Dette hjælper ikke kun med at fjerne døde hudceller - det kan også gøre dine læber lidt ekstra "pouty".


5. Smør et tyndt lag vaseline, der hvor du sprøjter din parfume - det får det til at holde meget længere.


Har I nogen gode hverdags go-to hacks?

Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil | Min webshop

14 kommentarer: