fredag den 8. juli 2016

White summer dresses

White summer dresses
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

Den sidste af disse skønheder, er lige nu på vej hjem til mig - men resten af dem måtte egentlig også meget gerne flytte ind i min garderobe. Jeg prøver inderligt at rykke mig lidt væk fra min sorte og grå comfort-zone, især nu når det (forhåbentligt) bliver varmere og varmere. Især nu, når der kun er 2 uger til jeg rejser sydpå, kunne jeg bestemt godt tænke mig at have et par lyse, feminine, smukke kjoler med i kufferten. Jeg rejser med hele min familie til vores sommerhus i Spanien i 10 dage, og jeg glæder mig VIRKELIG. Vejret har indtil videre været rimelig ustabilt her i Danmark (ikke at det kommer bag på nogen, smh) - så jeg ser virkelig frem til 10 dage med masser af solskin, lækker mad og bare ren afslapning.

Har I en favorit af overstående?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil | Min webshop

20 kommentarer:

 1. Er vild med nr 5 :)

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 2. De er alle super flotte!

  SvarSlet
 3. 5'eren er SÅ smuk! Den bliver du glad for <3
  God aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 4. The number 5 seems very nice, but if you come to Spain and want to be sexy, the number 1 is perfect.
  Greetings and enjoy those vacations!!!
  http://www.pperlenoirstyle.com

  SvarSlet
 5. El color blanco para los vestidos es mi favorito para el verano. Saludos guapa.

  SvarSlet
 6. Ej hvor er de bare fine alle sammen. Jeg kan især godt lide nr. 4 :o).

  SvarSlet
 7. De er super fede, er især vild med den første
  Håber du har en skøn dag :)

  SvarSlet