søndag den 24. juli 2016

Tattoo plans and wishes


Nu er det allerede et halvt år siden jeg fik mine to første tatoveringer, og jeg er stadig mindst lige så glad for dem, som jeg var dengang. Jeg kigger på dem hver dag med et smil, og jeg er kommet til den konklusion at jeg skal have flere - stadig nogen små, enkle nogen. Egentlig var planen at få det gjort i starten af denne måned, men eftersom jeg har ramt Spaniens 30+ grader, og ikke vil udsætte dem for den varme, og risikere at de bliver ødelagt, har jeg udsat det til jeg kommer hjem. Ja, faktisk skal de laves dagen efter jeg kommer hjem!


Jeg har fået booket en tid hos min talentfulde tatovør Rasmus fra Tattoo Art Gallery, der holder til i Grantoftecenteret. Jeg ved han gør et godt stykke arbejde, og kunne ikke drømme om at få dem lavet et andet sted. Jeg glæder mig så meget, og der kommer selvfølgelig et par indlæg omkring dem, når de er blevet lavet!

HUSK AT DELTAGE I MIN GIVEAWAY LIGE HER

Har I selv nogen tatoveringer/planer om at få nogen?

22 kommentarer:

 1. Jeg er vild med små simple tatoveringer! Jeg har selv en "papercrane" med helt simple små streger på min side, jeg fik den lavet da jeg var i Island. Så fint et minde!

  Knus!
  / www.sondagshjerte.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. I really like little tattoo on hands! ^-^
  xoxo

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se hvad du får lavet!!

  SvarSlet
 4. Små tatoveringer er uden tvivl det jeg synes er pænest - det bliver spændende, havd du finder på <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 5. Uh dem vil jeg glæde mig til at se! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også så meget til at få dem lavet!

   Slet
 6. Har ikke nogen selv, men synes det ser så fedt og smukt ud på andre. Er vild med dem på billederne, smukke og enkle!

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
 7. Elsker små enkelte tatoveringer! Glæder mig til at se hvad du får lavet :)
  Håber du nyder varmen i Spanien :-)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig!
   - Det gør jeg helt bestemt, tak :)

   Slet
 8. Sikke nogle fine tatoveringer. Jeg er helt vild med den lille måne :-)
  Jeg har ikke selv tatoveringer, men elsker dem på andre. Held og lykke med dine nye projekter - glæder mig til at se dem <3

  http://cillesunivers.dk/

  SvarSlet
 9. Jeg har alt for mange planer om tattoos. Det er slet ikke til at bestemme sig! :)

  SvarSlet