søndag den 3. juli 2016

Søndags-craving + fri fragt i min webshop!

Kan købes lige her

Egentlig er jeg mest til tykke trøjer og varme støvler, men selvom sommeren ikke har været noget at råbe hurra for endnu, så kan det ikke undgås at den er på vej. Jeg synes aldrig at sommermoden er noget at være begejstret over - i hvert fald ikke for mit vedkommende. Jeg ender ofte bare i en croptop og et par højtaljede shorts, og så er jeg good-to-go. I år vil jeg dog forsøge at erhverve mig i et playsuit - jeg synes de er så fine og feminine, og jeg vil virkelig gerne eje et! Dog synes jeg tit de har en tendens til at kravle helt op i nummi, og det er vel på ingen måde behageligt at rende rundt med? Overstående er fra Missguided, og koster kun omkring 300 kroner!

Desuden slutter fragtfri weekend på min webshop i aften klokken 23:59!! Så skynd jer at gøre brug af det, der er en masse lækre ting at finde derinde - I kan komme til webshoppen lige her!

Hvad synes I om playsuitet?

14 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt! :D
  God dag sweety.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde søde Cathrine!

   Slet
 2. Jeg er også mere til jeans, men det bliver 30 grader så bliver det altså for varmt!
  Jeg kender forresten godt til det der med, at sådan en kravler op de gale steder :-(

  SvarSlet
 3. Den er godt nok smuk :D
  Er helt vild med designet.

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 4. Den er også så fin!!!! :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet