tirsdag den 26. juli 2016

Pride-week preparations


Lige som sidste år, skal jeg i år deltage i Copenhagen Pride-ugen. Og lige som sidste år, har min søster igen sin egen vogn! Den 20. august går det løs med den store parade, og jeg ved at det bliver et brag af en fest! I år er der Baywatch tema - og jeg har fundet mit kostume hos gag.dk som har et stort udvalg - ikke bare af Baywatch udstyr, men alt fra Find Holger kostumer, politi og fanger, til diverse cowboy og dyre-kostumer! Selv har jeg det første kostume i tankerne - eller måske blot en rød badedragt og deres oppustelige redningskrans.


For at komme hen på en anden snak, så nyder jeg varmen SÅ meget lige nu! Det har været over 30 grader siden jeg ankom i fredags, og det er vildt skønt. I går var vi i en kæmpe forlystelsespark kaldet Terra Mitica - alt her er altså lige 5 gange federe end hjemme i Danmark! Desuden har vi været på stranden og ude i et stort shoppingcenter inde i byen (yes, jeg kom muligvis til at købe et par ting med) og så har jeg bare nydt at være sammen med min familie!


Skal I selv deltage i Priden?

12 kommentarer:

 1. I like your blog, its really dope.
  Do you want to follow each other?
  If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.
  We can follow each other on Instagram @andjela.dujovic, let me know in the comments so I can follow you back.

  www.bekleveer.com
  xoxo

  SvarSlet
 2. You blog are very nice, dear ☺ And this post too ☺
  I follow you, so if you like my blog-follow me ☺☺☺

  https://myworldtinzy.blogspot.rs

  SvarSlet