fredag den 22. juli 2016

Packing for ...

Traveling
I aften flyver jeg med min lillebror til Spanien, og jeg ser super meget frem til det. Min mor, hendes kæreste og hans søn er allerede dernede - og om et par dage kommer min mormor, min morfar og min søster også derned. Jeg kommer hjem om 10 dage - forhåbentlig godt tan - og jeg ser så meget frem til 10 dages afslapning og familiehygge! Jeg kan ikke love at der kommer super mange indlæg ud de næste dage, men jeg vil helt sikkert opdatere min Instagram en masse, så husk at følge med dér. 

Det er lidt en bittersweet feeling at rejse derned, eftersom det er en ferie jeg bestilte med Frederik for et halvt år siden - at det bare skulle have været mig og ham. Efter vi er gået fra hinanden, har jeg dog set en masse sider af både mig selv og af ham, som jeg ikke har set før - og jeg er overbevist om at det var den rette beslutning vi tog. Så nu glæder jeg mig bare til at være sammen med min skønne familie, og jeg vil nyde denne tiltrængte ferie fuldt ud, inden det er tilbage på skolebænken i midten af august!


HUSK AT DELTAGE I MIN GIVEAWAY LIGE HER


Har I været/skal I ud og rejse i sommerferien?

Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil | Min webshop

12 kommentarer: