onsdag den 13. juli 2016

New lipkits


For er godt stykke tid siden fik jeg tre af de eftertragtede lipkits hjem - henholdsvis i farverne 22, True Brown K og Kourt K. Desværre blev de hapset i tolden, så de blev også et jævn sjat penge dyrere - men jeg er bestemt stadig glad for at jeg fik fingrene i dem! Jeg tænker at jeg på et tidspunkt vil komme med individuelle reviews af alle de lipkits jeg har indtil videre, hvis det var noget der kunne være interessant at læse/se? Indtil videre har jeg anskaffet mig fem af hendes lipkits, og jeg har faktisk lidt mixed feelings omkring dem.

Læs også: Kylie lipkits

Jeg har også lidt i tankerne med et/flere indlæg omkring nogen dupes til disse lipkits - for der findes 100% nogen billigere alternativer, hvis man ikke har lyst til at smide $29 + forsendelse efter dem.

HUSK AT I INDTIL PÅ TIRSDAG KAN FÅ GRATIS FRAGT PÅ ALT I MIN WEBSHOP!!

Ejer I selv nogen af Kylie's lipkits?

14 kommentarer:

 1. Mega fedt!!

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 2. Vil meget gerne se dem på! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg snart få bikset sammen så!

   Slet
 3. kunne være mega fedt med et indlæg med nogle dupes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre - det skal jeg nok sørge for, så :)

   Slet
 4. Har aldrig prøvet dem ;)

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 5. Vil meget gerne have et review af dem, jeg overvejer selv snart at bestille Candy K hjem :)

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert min favorit!

   Slet
 6. Jeg ejer ikke nogen af dem, men jeg vil SÅ gerne :D
  Jeg håber du lavet et indlæg, hvor du har dem på :)

  SvarSlet
 7. Jeg ville meget gerne se nogle reviews! Jeg har selv den ene metallic lipstick og den blev desværre også nuppet i tolden! :P
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare pisse irriterende ;)

   Slet