fredag den 1. juli 2016

Get to know me // 10 questions

1. Hvad er dit drømmerejsemål og hvorfor?
Et sted jeg længe har villet besøge, er Bali eller Maldiverne - et par uger i paradis og luksus, hvor tankerne flyver lidt væk fra hverdags-stresset, er bestemt noget jeg godt kunne trænge til! Og så ser det jo så vanvittigt smukt ud, det ville bestemt være en oplevelse for livet, at opleve en af de steder.
2. Hvad er dit favoritmærke/favoritdesigner og hvorfor?
Egentlig kan jeg godt lide alt fra H&M til Yves Saint Laurent. Jeg er typen der tøj-mæssigt foretrækker kvantitet frem for kvalitet, og min garderobe består most of all af tøj fra H&M og Gina Tricot. Kommer vi til tasker og diverse andre accessories, kan jeg godt lide at smide lidt flere penge efter. Især YSL, Valentino og Chanel har jeg en stor svaghed for, jeg synes det er så lækkert og fint!
3. Hvem sendte du sidst en besked til, og hvad stod der?
Det var et enkelt "Ja" til min kørelærer for små fem minutter siden, der spurgte om jeg havde tid til at køre både lørdag og søndag morgen. (gæt hvem der så ikke skal i byen i weekenden)
4. Hvilke netshops er dine favoritter?
5. Hvad ville du ønske du var bedre til?
At holde min kæft en gang i mellem. Jeg er lidt for god til at blande mig, og har også en mening om alt - nogen gange ville jeg ønske at jeg bare kunne holde min mund og gå min vej.
6. Hvad er din livret?
SUSHI! Jeg elsker sushi, og tror egentlig at jeg kunne spise det hver dag, uden at blive træt af det, hvis jeg havde råd. Min favorit er fra Sticks 'n sushi - helst på toppen af Tivoli Hotellet, så man får den lækre udsigt med. Min Instagram bærer nok også lidt præg af min sushi-addiction ;)
7. Hvad ville du bruge pengene på, hvis du vandt 1 million i Lotto?
Lige nu er jeg i gang med at tage kørekort, så jeg ville nok købe en lidt federe bil, end den jeg har sparet op til. Muligvis en Audi R3.
8. Hvilken film eller tv-serie ville du ønske var dit liv?
Keeping up with the Kardashians. Haha. No joke. Jeg elsker den familie, og selvom jeg nok ikke ville kunne klare 24 timer af deres drama, så kunne det da være rimelig sprødt at have en mås som Kim og læber som Kylie, og kunne købe en Hermès taske uden at ruinere sig selv. 
9. Hvilken by vil du allerhelst bo i resten af dit liv?
London. No doubt. Da jeg var i London tilbage i februar, blev jeg smask forelsket i byen, og jeg glæder mig sådan til at skulle besøge den igen. Jeg elskede byens charme, at alle var så flinke, accenten og de mange shopping-muligheder, hehe.
10. Hvilke sange går på repeat på din Spotify?
Lige for tiden er jeg rimelig crush på "From Time - Drake ft. Jhene Aiko", "This is what you came for - Calvin Harris ft. Rihanna", "Wu-Tang forever - Drake" og "No Money - Galantis" og de kører for fuld skrue.

Hvad synes I om indlæg som disse?

12 kommentarer:

 1. Jeg elsker også London og ville sagtens kunne bo der!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er også bare vildt lækkert!

   Slet
 2. Suuuuushi! :D Åh, lige på det punkt er vi så ens! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare det bedste ;)

   Slet
 3. Bali og Maldiverne står også i toppen på listen under rejsedestinationer! Det ser simpelthen så lækkert ud! Rigtig godt post :)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det nemlig!
   - Og mange tak :)

   Slet
 4. Årh jeg kan så meget relatere!!
  Maldiverne og Bali er uden tvivl på min bucketlist. Jeg tænker vi joiner Keeping up with the Kardashians sammen! Og hvor har jeg også bare svært ved ikke, at blande mig og være 100% ærlig med mine holdninger. Det kan virkelig bide en i røven, men det er vejen frem i verden haha

  Tusinde kram, Linnea Sophia
  www.ahmfashion.dk

  SvarSlet