tirsdag den 12. juli 2016

Fri fragt i en hel uge!!!

Sort Calvin bh her  /  Sorte Calvin g-strenge her  /  Hvid Calvin bh her  /  Hvide Calvin g-strenge her

Yes, I læste rigtigt. Frem til næste tirsdag er der gratis fragt i min webshop, ligegyldigt hvor mange penge du bruger for derinde! Udover det lækre Calvin-undertøj, sælger jeg også de populære pyjamas bukser fra Calvin Klein (kan fås lige her) som er så lækre at have på - jeg ejer selv to par, og lever nærmest i dem. Min webshop bærer præg af ting jeg selv synes om, og selv bruger til dagligt - jeg sælger kun ting, jeg selv kan stå inde for.

Udover det lækre undertøj, sælger jeg også nogen af mine yndlings helse-produkter; mine favoritter er blandt andet dette pre-workout og denne lækre pakke pandekage-mix fra Bodylab. Men du kan finde mange andre lækkerier derinde også! I kan komme til min webshop LIGE HER

Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil | Min webshop

2 kommentarer: