fredag den 15. juli 2016

Asos summer shopping

1. her  //  2. her
3. top her - shorts her  //  4. top her - shorts her
5. her  //  6. her

Asos har holdt rimelig meget udsalg på det seneste, og selvom jeg lovede mig selv at spare op i denne måned, kom jeg muligvis til at klikke et par ting hjem alligevel. Jeg har lige betalt mit kørekort for en uges tid siden, hvilket min konto heller ikke var super begejstret for - men jeg følte også, at min garderobe lige skulle opfriskes med lidt sommer-lækkerier, inden jeg rejser til Spanien om en uge.


Har I fået shoppet noget udsalg?

20 kommentarer:

 1. Lækkert tøj! Jeg ville have købt nogle løbebukser på udsalg, men dagen efter var de udsolgt - mit held, haha :)

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 2. Top ! comme toujours !
  Kiss, Elodie
  http://www.luxetoutou.com

  SvarSlet
 3. Årh elsker sættet med shorts og toppen!!

  SvarSlet
 4. ELSKER off shoulder bluserne! <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 5. Ej hvor vil jeg gerne have de to sæt
  De er viiiildt søde!

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  SvarSlet
 6. Så lækre sager! :-) Selv sidder jeg og holder godt øje med udsalg på Mango.com!

  Knus Rikke Sunds
  www.sondagshjerte.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Har næsten ikke shoppet denne måned, men håber lidt på at få shoppet tilbud i August ;)

  SvarSlet