søndag den 31. juli 2016

10 hurtige

1. Mit yndlingsslik er Djungelvrål - jeg elsker generelt lakrids, men de må være min ultimative favorit, og jeg spiser dem muligvis også lidt for tit 2. Jeg elsker ris med brun sovs. De fleste tænker "føj" - men prøv det ad, det er altså pænt lækkert! 3. Det første jeg gør når jeg vågner, er at tjekke min Instagram igennem. Jeg tjekker nok min Instagram igennem en 40-50 gange om dagen (hvis det kan gøre det) addicted much? 4. Jeg har en stor samling af stiletter til flere 1000-kroner, men størstedelen af dem er aldrig brugt. Jeg synes bare de ser så fine ud! 5. Faktisk er jeg ikke særlig god til at gå rundt i stiletter - med mine heldige 172 centimeter, er det heller ikke rigtigt nogensinde nødvendigt 6. TMI: Jeg kan IKKE tisse i naturen. Ligegyldigt hvad. Ligegyldigt hvor fuld jeg er, og ligegyldigt hvor meget jeg prøver. Det. Kommer. Ikke. Til. At. Ske. Nope 7. Jeg hader at ligge inderst (mod væggen) i en seng, når jeg sover sammen med nogen - jeg får det helt klaustrofobisk og ubehageligt 8. Jeg bryder mig ikke om hverken lys eller hvid chokolade - mørk chokolade er jeg dog til gengæld helt hooked på, og kunne spise det døgnet rundt! 9. Jeg har et lille (stort) kendis-crush på Topgunn - amen, jeg synes han er pisse dejlig haha 10. Jeg har faktisk aldrig været uden for Europa


Er vi ens på nogen af disse punkter?

20 kommentarer:

 1. Det med sengen kender jeg godt! Jeg skal også altid ligge yderst, heldigvis står vores seng midt i rummet, hehe :D

  SvarSlet
 2. Djunglevrål <3 <3
  Og det første (og sidste) jeg gør hver dag er også at tjekke insta, haha det er forfærdeligt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det bedste!
   - Haha, vi er så meget i samme båd ;)

   Slet
 3. Er også helt vild med Djunglevrål! Fedt post :)

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Er også vild med Djunglevrål, og har ogås lært kæresten at spise dem! Ligger heller aldrig inderst, altid yderst! :D

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er altså også noget af det bedste ;)

   Slet
 5. Seriøst - ris med brunsovs er for undervurderet! Det er overdrevet lækkert :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 6. På mange af punkterne er vi ens, men på nogle er vi også stik modsat, jeg kan ikke leve uden hvid chokolade, haha!

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 7. elsker også Junglevrål (og anden stærk lakrids) samt mørk (gerne 80%) chokolade....
  på andre er vi så meget forskellige, bla mængden af sko... har nok i alt 10... og det med gummistøvler, og ingen har en hæl højere end 2 cm.....
  har aldrig prøvet ris med brunsovs, men det lyder ganske udemærket.... og ris med sovs er altid godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mørk chokolade og lakrids er også noget af det bedste!

   Slet
 8. Så hyggeligt at lære dig lidt bedre at kende! <3 Jeg er bestemt heller ikke særlig god til at gå i stilletter, men med mine 1.63 går jeg ofte hen og bliver den absolut laveste, når jeg er med veninderne i byen (som alle gerne hopper i stilletterne), haha. :D
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 9. Så enig i nr 1 - det er bare de bedste (;

  - K

  SvarSlet