torsdag den 16. juni 2016

Torsdags-craving

Hvid her  /  Sort her  /  Nude her

Danmark's såkaldte sommervejr, er bestemt intet at være begejstret for. Men alligevel nyder jeg nu min sommerferie, selvom den ville være en tand mere lækker, hvis den var fyldt med sol. Jeg glæder mig utroligt meget til at skulle rejse til Spanien i slutningen af juli, hvor jeg forhåbentlig får en lækker tan. Jeg er lidt gået hen og blevet småvild med tanken om en badedragt - selvom den måske ikke er så ideel til at sole sig i, så synes jeg at der findes så mange fine! Selv har jeg købt denne, som har en super fed detalje på ryggen (som måske ikke lige giver de fedeste tanlines, men altså), og også overvejet at købe denne op til flere gange.

Hvad synes I om den?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

20 kommentarer:

 1. Sommervejret kommer forhåbentlig igen inden længe :D Og så ville den være perfekt til strandturen :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg bestemt at du har ret i ;)

   Slet
 2. Hvor er den bare flot! Er også vild med den du har købt :)

  SvarSlet
 3. Jeg er også helt vild med badedragter denne sæson!

  http://signeebbesen.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er bare også så mange fine!

   Slet
 4. Den er sød, men meget udfordrende! Ikke noget jeg nogensinde vil gå i, men med den rette krop vil man se drøn godt ud i den :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i - det kræver en god portion selvtillid at hoppe i sådan en!

   Slet
 5. Den er virkelig lækker :D Jeg er på jagt efter en lækker badedragt, efter min graviditet tvivler jeg på maven er klar til bikini allerede om en måned :/

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis findes der så mange fine!

   Slet
 6. Beautiful post :-)
  xoxo
  http://sissihope.blogspot.ch

  SvarSlet
 7. Så fin en blog du har! Kig gerne forbi,
  http://www.linnealafleur.dk

  SvarSlet