tirsdag den 28. juni 2016

Pretty posters

Sushi plakat her  /  Chokolade plakat her

Jeg har haft en tom væg i et godt stykke tid efterhånden, og har i længere tid overvejet at lave en fin billedevæg. Jeg elsker konstant at omdekorere mit værelse, og synes hele tiden at jeg kan bruge noget nyt til at pynte både vægge og vindueskarme. For ikke så længe siden fik jeg tilsendt disse sjove og fine plakater fra Men's Lounge, og vidste med det samme at de skulle op og hænge over min seng! Men's Lounge's budskab er "Vi ønsker at redefinere den moderne gentleman og bringe maskuliniteten tilbage i den danske mands bevidsthed"

Pizza plakat her  /  Netflix plakat her  /  Hangry plakat her

Jeg er helt vild med deres "definition"-plakater, jeg synes de er både humoristiske, men også stilede - og passer lige ind til mit sort/hvide og minimalistiske værelse. Men's Lounge har desuden også plakater med print - selv er jeg også ret vild med denne og denne, men der er mange flere at finde inde på siden. Selv er jeg sikker på at jeg også skal have nogen flere til mit kommende hjem.

Har I selv nogen posters hængende derhjemme?

20 kommentarer:

 1. Jeg er vild med dine plakater; Chokolade og Sushi er to ting der stjæler mit hjerte! <3
  Xx Blue Ducklings | Follow on Bloglovin

  SvarSlet
 2. Jeg er enig - chokolade og sushi, ka' spise det altid :) De er virkelig fine, de posters, og så kan de jo sættes sammen med stort set alt i skandinavisk design :) Så nice valgt :)

  SvarSlet
 3. Jeg har desværre ikke nogle posters hængende herhjemme, men hvor er de bare fine og en sjov idé! :)

  SvarSlet
 4. De er så fine :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 5. Ej hvor er de fede er vild med idéen :)
  Håber du har en skøn dag :)
  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. De er jo geniale ! :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 7. Ej, hvor er de bare nice. Jeg er helt vild med "Sushi" og "Netflix" :D

  Jeg har selv to til at hænge i min spisestue, men jeg mangler nogle til min tv-stue, så jeg vil da lige tage et kig på dem du har fundet :o).

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også helt vild med Netflix-plakaten ;)

   Slet
 8. Det er da klart nogen finde plakter :)

  Knus
  Angie Davidsen

  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 9. Den med Sushi er jeg helt vild med :D

  SvarSlet