søndag den 5. juni 2016

I wanna wear #18

Summer outfits
Outfit 1:  Hat her  /  Solbriller her  /  Top her  /  Taske her  /  Shorts her  /  Sandaler her
Outfit 2:  Hat her  /  Solbriller her  /  Bh her  /  Jumpsuit her  /  Sandaler her

Jeg klapper fortsat i mine små hænder, hver gang jeg tjekker min lille fancy iPhone-vejr-app. Jeg skal til at have skiftet lidt ud i min garderobe - for det er egentlig gået op for mig, at det meste af mit tøj består af tykke, comfy trøjer og lange, sorte bukser. Lækkert om vinteren, men når det pludselig hedder 25+ grader, så er det muligvis mindre behageligt, at bevæge sig ud i sådan et outfit. Jeg tror at jumpsuitet ville være vildt smukt - og især med blondebh'en fra Esprit indenunder, som måske lige viser sig en gang i mellem. Sammen med et sæt lækre badesandaler, her er jeg gået hen og forelsket mig helt vildt i disse, jeg er vild med alt der er guld for tiden, og jeg tror det vil se vildt godt ud til en lille tan! Som jeg nævnte i et indlæg, ikke så langt tilbage, så er jeg ret vild med off-shoulder trenden, det med at vise lidt skulder er super populært, derfor kunne jeg ikke lade vær med at involvere denne smukke top i collagen - jeg er helt skudt i både snittet og mønsteret, den ville uden tvivl klæde min sommergarderobe voldsomt meget!

Har I fået shoppet til jeres sommergarderobe?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

16 kommentarer: