onsdag den 22. juni 2016

How to be "on fleek"

Contour and highlight
NARS replica contour brush here  /  Contour kit here  /  Highlighter here

Til hverdag er jeg ikke typen der går med overdrevet meget makeup - lige lidt farve i øjenbrynene, lidt mascara på vipperne, og så er jeg godt kørende. Når jeg tager i byen eller til fest, er det dog en helt anden snak! Jeg elsker falske øjenvipper, markerede kindben og farvede læber. Min seneste obsession er at leget med bronzers og highlighters, for at få det der "perfekte-Kardashian-look" - for ærligt, hvem vil ikke gerne ligne dem? Bare en lille bitte smule? Jeg har efterhånden prøvet en masse forskellige produkter til dette formål - og mine favoritter er faktisk nogen rimelig prisvenlige nogen!

For at starte ud med det hele; så er jeg super stor fan af min contour børste fra eBay. Den kostede kun  cirka 13 kroner, og er bestemt alle pengene værd! Siden jeg fik den hjem, hvilket er en 5-6 måneder siden nu, har jeg brugt den hver gang jeg har lagt contour. Den fælder ikke, og så er den tilpas blød. Når den bliver sendt helt fra Kina, tager det selvfølgelig en smule tid før den ankommer - men jeg synes bestemt at den var ventetiden værd, især når der er så mange penge at spare, i forhold til "den ægte vare" -jeg mener at min kom cirka 3 uger efter.

Da jeg var i London i februar, købte jeg et contour kit med hjem fra Makeup Revolution. Det kostede kun 80 kroner, så jeg havde ikke de højeste forventninger, men jeg blev i den grad overrasket! Jeg har før prøvet Anastasia Beverly Hills contour-paletten (som koster en 4-500 kroner) og jeg synes at denne er mindst lige så god. De har også contour-kittet i en creme-version (fås her) som min veninde er helt vild med, og som har fået mange gode anmeldelser, som jeg også selv overvejer at få klikket hjem!

For ikke så længe siden, bestilte jeg den populære Mary-Lou Manizer fra The Balm hjem fra Nordicfeel - kan forresten klart anbefale at handle derfra; hurtig og gratis levering, og så var den pakket super meget ind, så intet var gået i stykker (hvilket er noget af det mest øv der kan ske, når man bestiller makeup hjem) Den kan desuden bruges både som øjenskygge og highlighter - jeg er ret vild med at den ikke er så meget "glimmer" men mere bare shine! Jeg synes at highlighteren i MR-paletten er okay, den er bare for glitrende - som jeg synes de fleste highlighters er, så jeg er rimelig vild med at finde en, som ikke er. Den er lidt til den dyre side, men her synes jeg bestemt også at den er prisen værd (den holder jo også rimelig lang tid) Faktisk foretrækker jeg at påføre den med fingeren, men jeg ved at Real Techniques har nogen børster der også er gode til dette job.
Har I nogen yndlings contour/highlighter-produkter?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil | Min webshop

HUSK AT DELTAGE I MIN GIVE-AWAY! VINDEREN BLIVER TRUKKET I AFTEN

14 kommentarer:

 1. Jeg bruger kun meget lidt highligt nogle gange, men hvor kan det se flot ud, hvis det bliver lagt naturligt :D Det kan også blive for meget, hehe :D

  SvarSlet
 2. Synes det ser så godt ud ;)
  men må indrømme jeg har ikke selv begivet mig ud i det endnu,
  Det skal typisk bare gå hurtigt og være nemt når jeg ligger make up.

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg det nu også oftest ;)

   Slet
  2. Highlight og contour er min største favorit! Synes kun det gør gavn, ligemeget hvilken ansigtsform der er tale om! Hoola bronzeren fra Benefit er også rigtig god til en mat og dyb contouring!

   linnealafleur.dk

   Slet
  3. Det har du også helt ret i :)

   Slet
 3. Har aldrig turde at begive mig ud i contour, men det er en meget god guide du har fundet :D Så det kan være, jeg skulle hoppe ud i det :)

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet