torsdag den 2. juni 2016

For the late summer nights

Nudes
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

Jeg føler at sommeren endelig er på vej hen over os - der er en blå, skyfri himmel, og der står 25-27 grader på termometret de næste par dage. Jeg er selv super stolt af og glad for, at jeg ikke længere er af samme nuance som min hvide væg (high five til mig selv) På trods af at der er en smule blæst, er det stadig ret lækkert at kunne gå med bare ben i lille Danmark, uden at være tæt på at dø af kulde! (kan man høre at jeg virkelig har set frem til det her? ha ha) På mandag skal jeg op til min aller sidste eksamen - og det skal altså helt sikkert fejres med en lille bytur med mine veninder. Og muligvis flere. Jeg ville bestemt ikke have noget imod at hoppe i en af overstående kjoler - jeg har stadig den her kæmpe store svaghed for nude/beige items, og jeg tror bestemt at det ville klæde den svage tan, jeg har scoret. De er alle fra Nelly.com, og passer perfekt til enten en tur i byen, en date-night eller en hyggelig sommerfest - og selvom de alle koster under 300 kroner, er der selvfølgelig altid penge at spare med Rabble! Jeg er selv ret fristet til at klikke både nr. 1 og 3 hjem til mig, jeg er helt vild med de fine udskæringer - især off-shoulder trenden, der jo er så voldsomt populær lige for tiden, og så tror jeg også at de begge (det tror jeg faktisk alle 5 kjoler vil, for den sags skyld) vil sidde super flot og være møg flatterende på kroppen!

Har I en eller flere favoritter? Og får I nydt solen ligesom mig?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

16 kommentarer:

 1. Nr. 3 er virkelig sød! Jeg nyder solen i fulde drag, det så skønt med noget sol på kroppen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig! Det er det nemlig ;)

   Slet
 2. Nice summer outfits!

  http://modaodaradosti.blogspot.ba/

  SvarSlet
 3. Lækre farver! Mine favoritter er 3 og 5. Jeg nyder solen så meget, elsker at være udenfor når der er godt vejr :)

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 4. nr. 2 er så fin
  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Nr. 3 er super flot!! :))

  itscamicreative.blogspot.dk
  -Cami

  SvarSlet